To ladebokse på parkeringsplads

Opsæt ladestandere til firmabiler

Grøn omstilling er en stigende nødvendighed, og derfor er behovet for ladestandere til firmabiler kun voksende. Ladestandere til firmabiler gør det nemt for medarbejdere at oplade deres el- eller hybridbiler, og det kan være en attraktiv medarbejderfordel.

Opsæt ladestandere til firmabiler på arbejdspladsen

At opsætte ladestandere til firmabiler på arbejdspladsen er en investering, der kan gavne både virksomheden og medarbejderne på flere måder. Vi kommer ind på dem her:

Nemt og bekvemt: Den primære fordel er, at det er nemt og bekvemt for medarbejderne med firmabil at oplade bilen, mens bilen alligevel holder på parkeringspladsen. På den måde slipper de for at bruge unødig tid på at køre efter en ledig ladestander og vente på et fuldt opladet batteri.

Bæredygtig retning: Det er også en bæredygtig løsning, der understreger virksomhedens grønne profil. Ved at tilbyde ladestandere til firmabiler viser virksomheden sin forpligtelse til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Det er ikke kun godt for miljøet, men det kan også forbedre virksomhedens image og tiltrække både kunder og medarbejdere.

Attraktiv medarbejderfordel: Derudover kan ladestandere til firmabiler være en attraktiv medarbejderfordel. Det gør det nemmere for medarbejdere at køre i el- eller hybridbiler, da de kan lade deres bil op, mens de arbejder. I sidste ende kan det øge medarbejdernes tilfredshed og bidrage til at fastholde og tiltrække medarbejdere til virksomheden.

Der er altså flere grunde til, at virksomheder med fordel kan overveje at tilbyde ladestandere til firmabiler på arbejdspladsen.

Firmabiler på række

Hvor mange firmabiler har brug for ladestandere?

Det præcise antal firmabiler, der har brug for ladestandere, varierer selvfølgelig fra virksomhed til virksomhed. Men med den stigende tendens til grøn omstilling og flere elbiler på vejene, er det sikkert at sige, at behovet for ladestandere til firmabiler, der kører på el, kun vil vokse i fremtiden.

Måske er I en mindre virksomhed, hvor kun et par medarbejdere har firmabiler, eller måske er du selvstændigt erhvervsdrivende? Så kan det være tilstrækkeligt med en enkelt ladestander på parkeringspladsen. Det kan også være, at I er en større organisation med en hel flåde af firmabiler, så her vil behovet for ladestandere være større. Heldigvis kan I let få fat i en ladeløsning, der er tilpasset lige præcis jeres behov.

Læs mere om opsætning af ladestandere

Tilbyd opladning af firmabiler med en ladestander derhjemme

Faktisk har I mulighed for at gøre det endnu nemmere for medarbejderne ved at tilbyde, at de kan oplade deres firmabiler med en ladestander derhjemme. Det kan være en god løsning for jer, der vil gøre det endnu nemmere at have en elbil som firmabil.

Når I tilbyder en ladestander til firmabil derhjemme, kan medarbejderen frit lade bilen, mens den alligevel holder i garagen – på jeres regning. Det betyder, at de kan starte hver arbejdsdag med et fuldt opladet batteri. De behøver derfor ikke bruge arbejdstid på at finde en ledig ladestander eller vente på, at batteriet bliver opladet. Det åbner også op for muligheden for intelligent opladning – eksempelvis når strømmen er billigst eller grønnest. 

Samlet set kan det være en attraktiv løsning for både virksomheden og medarbejderne. Det gør det nemmere for medarbejderne at køre grønt, og det kan være med til at styrke virksomhedens bæredygtige profil.

Hjemmeopladning af firmabil
Stillsv3 8.8.1 V1

Bestil en ladeløsning til firmabiler hos os

Vi tilbyder ladestandere til firmabiler tilpasset jeres behov. Uanset om I har en lille virksomhed med få firmabiler eller en stor organisation med en hel flåde af firmabiler, har vi en ladeløsning, der passer til jer. Vores ladeløsninger sikrer, at jeres medarbejdere altid har adgang til opladning – både hjemme, på arbejdspladsen og på farten. I får:

  • Fuld kontrol over alle opladninger og udgifter
  • Nem administration af brugere og forbrug på ladestanderne
  • En kø-funktion, der giver medarbejderne besked, når en ladestander på arbejdspladsen er ledig
  • Adgang til et stort ladenetværk af offentlige ladestandere på tværs af Europa
Vores ladeløsninger til erhverv