Få netsat din elafgift hvis du har elvarme

Alle elkunder betaler en elafgift til staten, men du kan få netsat din elafgift, hvis din bolig er

  • en helårsbolig, der er
  • registreret som elopvarmet Bygnings- og Boligregistret (BBR) og hos dit elselskab

Det sparer du

Opfylder du kravene ovenfor, kan din elafgift i 2018 nedsættes med 63,38 øre/kWh inkl. moms (fra 114,25 til 50,88 øre/kWh) for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Sådan får du nedsat elafgift

Er din bolig registreret som elopvarmet i BBR?

Hvis din bolig allerede er registreret i Bygnings- og Boligregisteret (BBR) som elopvarmet, skal du kontakte os på 7011 4500 eller skrive til os her. Så registrerer vi din bolig som elopvarmet, hvorefter afgiftsnedsættelsen vil fremgå af dine elregninger.

 

Bemærk, at afgiftnedsættelsen ikke kan ske med tilbagevirkende kraft.


Er din bolig endnu ikke registreret som elopvarmet hos BBR?

Er din bolig elopvarmet, men er den endnu ikke registreret som elopvarmet hos BBR, skal du kontakte din kommune, f.eks. via Kontakt din kommune på www.bbr.dk

 

Er du i tvivl om, din bolig er registreret som elopvarmet hos BBR, kan du nemt tjekke din adresse på www.ois.dk.

 

Når dine oplysninger er ændret i BBR-registret, skal du kontakte os på 7011 4500 eller skrive til os her. Så registrerer vi din bolig som elopvarmet, hvorefter afgiftsnedsættelsen vil fremgå af dine elregninger.

 

Bemærk, at afgiftnedsættelsen ikke kan ske med tilbagevirkende kraft.


Får du afgiftsnedsættelse, men opfylder ikke kriterierne?

Hvis du i dag får afgiftsnedsættelse, men ikke længere opfylder kravene, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt på 7011 4500 eller skriver til os her.


GENVEJE

Websitet bruger cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies. Læs mere om NRGi's cookipolitik her.

OK