NRGi Elsalg - Danmarks 4. største elselskab

NRGi Elsalg er Danmarks 4. største elselskab, der sørger for strøm til både private husstande og erhvervsvirksomheder fordelt over hele landet.

 

Med mange års erfaring fra elbranchen har vi de bedste forudsætninger for at rådgive og sikre vores kunder den optimale elaftale, og vi gør hver dag vores allerbedste for at sikre vores kunder attraktive elpriser samt gode råd og redskaber til at spare på elregningen.  

 

Vi lægger vægt på at tage ansvar og gøre en forskel - både for vores kunder og for miljøet.


En del af NRGi koncernen - Kundernes foretrukne energipartner

NRGi Elsalg er en del af NRGi-koncernen - et af Danmarks største energiselskaber med 1.100 medarbejdere og ca. 210.000 andelshavere. NRGi bidrager aktivt til realiseringen af de klima- og energipolitiske mål og går forrest i omstillingen til et smart og bæredygtigt samfund. 


NRGi og Smart City

Skabelsen af smartere byer og omstillingen til et mere intelligent og bæredygtigt samfund er ikke blot et interesseområde for NRGi, men en fundamental del af virksomhedens mission. 

Det manifesterer sig i, at virksomheden vil skabe værdi for samfundet og andelshavere ved at levere bæredygtige ydelser, produkter og services inden for energi, byggeri, teknik og kommunikation og således bidrage aktivt til at realisere de klima- og energipolitiske målsætninger med fokus på øget energieffektivitet og vedvarende energiproduktion.


NRGi-Koncernen

NRGi-koncernen tæller divisionerne: Infrastruktur (NRGi Elsalg og NRGi Net), Installation (EL:CON), Produktsalg (Veksø), Rådgivning (Kuben Management) samt Vedvarende Energi.

Læs mere om hvad NRGi-koncernen står for, hvilke projekter vi arbejder med, og hvilken strategisk retning vi bevæger os i på vores koncern-hjemmeside www.nrgiinfo.dk. 

Gå til koncern-hjemmeside

NRGi's historie: Gammel el i nye ledninger

NRGi blev dannet i 2000 gennem en fusion mellem de kommunale elselskaber i Aarhus, Ebeltoft og Grenaa samt energiselskabet ARKE.

 

I 2001 gik NRGi sammen med fire jyske elselskaber om at danne Energi Danmark A/S. Energi Danmark A/S har i dag mere end en million kunder og udgør derved landets største elsammenslutning.

 

I 2008 fusionerede NRGi med Energi Horsens. Det nye selskab beholdt navnet NRGi


NRGi - ejet af kunderne

NRGi er et andelsselskab. Det betyder, at vi er ejet af vores andelshavere, som er alle, der har en elmåler fra NRGi.

Som kunde og andelshaver hos os nyder du godt af, at vi er et andelsselskab. Det betyder, at NRGi's overskud ikke skal komme en lille gruppe aktionærer til gode - men derimod vores kunder, andelshavere og det omkringliggende samfund. Vores fornemmeste opgave er at levere værdi til vores ca. 210.000 andelshavere inden for områderne energi, teknik og kommunikation. Det gør vi gennem en række konkrete fordele, som kommer alle vores kunder til gode.

  • NRGi har en af landets største leveringssikkerheder
  • Fremtidssikret elnet - NRGi har eksempelvis installeret intelligente målere hos alle netkunder.
  • Fokus på bæredygtighed på alle områder
  • Udbetaler hvert år en del af koncernens overskud som en kontant rabat til alle andelshavere.
  • Arbejder for udbredelse af lynhurtigt fibernet
  • Unik rådgivning tilpasset det aktuelle behov
  • Bidrager aktivt til skabelsen af smarte byer
  • Bidrager aktivt til udbredelse af CO2 neutrale transportformer 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. For at bruge vores website skal du godkende vores cookie- og persondatapolitik. Du kan til en hver tid tilbagekalde dit samtykke.

Læs mere her

OK