Spar penge på dit elforbrug, når elprisen er lav

 

Variabel med klima er en elaftale, hvor elprisen følger prisen på elbørsen time for time.

Vælg en elaftale med grøn strøm fra danske vindmøller.

Nyd godt af branchens bedste kundeservice (kåret af Wilke 2021).

Grøn strøm

Variabel med klima er kategoriseret med ét grønt blad, hvilket betyder, at hele dit elforbrug er dækket af vedvarende energi fra danske vindmøller.

Variabel elpris

Vil du gerne kunne udnytte de nedsving, der er i elprisen? Så har du samtidig muligheden for at lægge dit forbrug, når elprisen er lavest og derved spare penge på elregningen.

VARIABEL MED KLIMA

Grøn strøm fra danske vindmøller til en variabel elpris, der fastsættes time for time ud fra markedsprisen på den nordiske elbørs.

  • Giver den fulde gevinst ved prisfald i markedet - dog tilsvarende risiko ved prisstigninger.
  • Mulighed for at spare penge ved at lægge elforbruget (eks. vaskemaskine, opvaskemaskine, osv.) på tidspunkter, hvor strømmen typisk er billigst.
  • Gennem indkøb af oprindelsesgarantier sikrer vi, at dit elforbrug dækkes af grøn strøm fra danske vindmøller.
  • Prisen er et gennemsnit af april måneds priser, da vi ikke kender de fremtidige priser.
156,29
166,34
øre/kWh inkl. moms
Abonnement 16,25 kr. pr. måned


Estimeret samlet elpris: 3,21 kr./kWh
Inkl. transport, afgifter og abonnement til NRGi.

Vi opkræver betaling for transport og afgifter på vegne af dit netselskab og staten. Den samlede elpris er baseret på en kunde i KONSTANTs netområde med et forbrug på 4.000 kWh/år. Bor du i et andet netområde, kan den samlede elpris variere.

Det betyder bladene

Strømprodukter kategoriseret med ét blad betyder, at strømmen er produceret af vedvarende energikilder, da vi køber oprindelsesgarantier svarende til hele dit elforbrug.

Er elproduktet kategoriseret med to blade, betyder det, at strømmen er produceret af vedvarende energikilder, da vi køber oprindelsesgarantier svarende til hele dit elforbrug. Derudover er der knyttet yderligere klimatiltag til produktet, hvor vi reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser i atmosfæren svarende til CO2-udledningen ved produktionen af din strøm, havde den ikke været certificeret grøn.

Uanset hvilket produkt du vælger, får du ikke ren grøn strøm i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet i elnettet.

Læs mere her
Vælg Vælg

Få et tilbud

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet Skal indeholde 8 cifre
Påkrævet
{{ errorMsg }}

Få hjælp til tilmelding

70 20 30 88