Genvej til energioptimeret og klimavenlig andelsbolig

Sammen med vores søsterselskab EBAS tilbyder vi jeres andelsboligforening en god aftale på energimærkning af jeres boligforening og grøn strøm til jeres beboere.

Spar penge på energimærkning og få grøn strøm

I fællesskab med jeres andelshavere har I mulighed for at få et billigere energimærke hos EBAS, samtidig med, at jeres ejere kan få NRGi’s grønneste elprodukt Bevar-Mig-El til ren indkøbspris de første tre måneder.

Siger I ja tak til en aftale, får andelsboligforeningen 300 kr. i rabat på energimærkningen for hver andelsejer, der køber det grønne elprodukt Bevar-Mig-El hos os. Det vil sige, at jo flere beboere, der vælger vores grønne strøm, jo større bliver rabatten på energimærket.

KONTAKT OS

Ring på telefon 70 20 86 86 og hør mere om energimærkning af din boligforening og Bevar-Mig-El.

Det får andelsforeningen og beboerne

Klimavenlig og grøn strøm af højeste klasse med Bevar-Mig-El

Bevar-Mig-El til ren indkøbspris de første tre måneder

Nyt energimærke og overblik over ejendommens energimæssige stand

Rabat på energimærkning på 500 kr. pr. andelshaver, der køber Bevar-Mig-El

Mulighed for tilskud til energirenoveringer gennem Energistyrelsen

Infor​mation til beboerne

Hent vores flyer med information om energimærkningen og Bevar-Mig-El til foreningens beboere.

OBS: Retningslinjer for distribution af flyer

Download flyer

 

Hvorfor have et energimærke?

Med et energimærke fra EBAS får foreningen og alle andelshavere overblik over den samlede energimæssige stand og konkrete forslag til, hvordan standen forbedres for at få en mere komfortabel og energivenlig bolig med et lavere energiforbrug og færre udgifter til forbrug.

Trænger din andelsbolig til nye vinduer, nyt tag eller ny varmekilde, kan det nye energimærke også give adgang til at søge tilskud fra Energistyrelsens puljer, hvor mange millioner kroner er øremærket til delvist at finansiere op til 30 % af udgifterne i en renovering.

EBAS er en del af NRGi-koncernen

EBAS er en del af NRGi-koncernen, som er en af Danmarks største kundeejede energikoncerner med 215.000 andelshavere. Præcis som jeres boligforening, er vi ejet af vores andelshavere, som vi hvert år støtter gennem investeringer i udviklingen af bl.a. infrastruktur, grøn omstilling af vores energisystem, rabat på elregningen og millionstøtte til andelshaverens egne projekter via vores Værdipulje.  

Vi arbejder hver dag for et velfungerende samfund og en renere planet gennem Energi og Infrastruktur og Det Byggede Miljø.