Artikel

L'Oréals frisør­saloner indgår elaftale om vedvarende energi


Frisørsaloner skal motiveres til at vælge strøm fra danske vindmøller. Det er målet med et nyt samarbejde mellem os og skønheds- og kosmetikvirksomheden L'Oréal.

Markedsdirektør i NRGi, Jacob Schmidt

Markedsdirektør i NRGi, Jacob Schmidt, er glad for det nye samarbejde med L'Oréal

Næste gang du besøger en af L'Oréals frisørsaloner, kan det meget vel tænkes, at strømmen i salonen bliver dækket af energi fra danske vindmøller.

Et nyt samarbejde skal nemlig motivere frisørsaloner i hele landet til at vælge strøm fra NRGi, der er produceret af vedvarende energikilder.

Og det glæder Jacob Schmidt, der er markedsdirektør i NRGi.

”Vores nye samarbejde med L'Oréal er et glimrende eksempel på, hvordan partnerskaber kan motivere virksomheder til at vælge en strøm, der er produceret af vindenergi,” siger Jacob Schmidt, som tilføjer:

”Der er ingen tvivl om, at aftalen er med til at understøtte L'Oréals ambitiøse mål, når det kommer til bæredygtighed. Så jeg er naturligvis glad for, at vi har indgået denne aftale, som vil gavne alle involverede parter.”

“Bære­dygtighed er rygraden i vores værdikæde hos L'Oréal.”
Mads Holm Olesen Udviklingschef i L'Oréal
Udviklingschef hos L'Oréal, Mads Holm Olesen

Udviklingschef i L'Oréal, Mads Holm Olesen, ser det nye samarbejde som en vigtig del af deres bæredygtigheds­program.

En del af tre fokusområder

For L'Oréal Professional Products Division er det nye samarbejde en vigtig del af deres målsætning om at integrere bæredygtighed i hele deres værdikæde.

Som en del af denne målsætning, har de også lanceret bæredygtighedsprogrammet ’Hairstylists for the Future’, hvor L'Oréal har udvalgt tre særlige fokusområder for deres frisørpartnere: håndtering af affald, reducering af vandforbruget og et skifte over til vedvarende energikilder.

Og det er det sidstnævnte tiltag, der er grundlaget for det nye samarbejde mellem NRGi og L'Oréal.

Det fortæller Mads Holm Olesen, der er udviklingschef i L'Oréal, mere om.

”Bæredygtighed er rygraden i vores værdikæde hos L'Oréal. Vi har gennemgået en stor transformation igennem de seneste år og ønsker via vores bæredygtighedsprogram 'Hairstylists for the Future' at hjælpe vores partnere med at løfte bæredygtighed ind i frisørsalonerne,” siger Mads Holm Olesen, som tilføjer:

”Derfor er vi også stolte over denne elaftale, vi har udviklet i samarbejde med NRGi. En aftale, som ikke blot certificerer de danske frisørsaloner, men samtidigt gør det til en yderst fordelagtig pris.” 

“Jeg er naturligvis glad for, at vi har indgået denne aftale, som vil gavne alle involverede parter.”
Jacob Schmidt Markedsdirektør i NRGi
Vindmøller på en mark i Tagmarken

Med den nye aftale vil vores vindmøller dække strømforbruget i L'Oréals saloner.

Elaftale baseret på vedvarende energi

På vegne af deres danske frisørsaloner har L'Oréal Professional Products Division forhandlet sig frem til en fordelagtig elaftale, hvor interesserede saloner kan få dækket deres energiforbrug med strøm fra danske vindmøller.

Vi køber således oprindelsesgarantier fra danske vindmøller, der svarer til frisørsalonernes samlede elforbrug. På den måde er frisørsalonerne garanteret, at deres energiforbrug bliver dækket af vedvarende energi.

Når elaftalen træder i kraft i de enkelte frisørsaloner, vil de modtage et såkaldt klimabevis – også kaldet oprindelsesgaranti – så de kan vise deres bæredygtige initiativ til deres kunder.

Pressekontakt

NRGi - Lars Pedersen

L'Oréal - Maria Mossenberg