NRGi Rådgiver foretager energisyn

ENERGISYN

Vidste du, at de fleste virksomheder i gennemsnit har et besparelses­potentiale på 10-15 procent af deres samlede energiomkostninger?

Med et energisyn får du kortlagt din virksomheds energiforbrug og konkrete anbefalinger til, hvor I kan spare på energien - til glæde for miljøet og bundlinjen. 

NRGi er blandt landets førende til at udføre det lovpligtige energisyn.

Vores erfarne energirådgivere sørger for, at dit energisyn bliver udført professionelt, og står altid til rådighed, hvis du har brug for sparring.

Vil du høre mere? Vi er klar til at give dig et kald. 

Bliv ringet op

Skal vi udarbejde det lovpligtige energisyn for dig?

Vi hjælper dig med at:

  • Få udarbejdet energisyn af erfarne energikonsulenter
  • Skabe overblik over jeres energiforbrug i kroner og kWh
  • Identificere og prioritere de mest rentable energispareprojekter

Kontakt os her for en uforpligtende snak, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Når du kontakter NRGI Rådgivning A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

NRGi står ved en bygning

Det betaler sig at få NRGi forbi

De obligatoriske energisyn er blevet kritiseret for at være spild af tid og penge. Vores interne undersøgelse viser dog, at hvis de besparingsforslagene, vi identificerer, følges, kan virksomhederne i langt de fleste tilfælde spare flere hundrede tusinde kroner.

Store besparelsespotentialer

Besparelsespotentialerne overgår langt omkostningerne til energisynene. I gennemsnit har vores kunder kunne spare næsten 350.000 kroner årligt på energibudgettet, hvis ændringsforslagene følges – og de største har kunne spare over 1 mio. kr.

Det specifikke besparelsespotentiale og de konkrete ændringsforslag afhænger af virksomhedens situation. Men fælles for alle er, at der er penge at hente ved et kvalificeret eftersyn af det samlede energiforbrug.

Energisyn til alle brancher

Vi har udført energisyns-undersøgelser af virksomheder indenfor mange forskellige brancher – lige fra medie-virksomhed over produktion af metalprodukter til engroshandel med råvarer.

Skal vi hjælpe dig med at få det meste ud af dit energisyn?

Bliv ringet op
”Vi har gennemført mere end 40 energisyn, og typisk har der været et besparelsespotentiale på minimum 10-15 procent i de enkelte virksomheder.”
Frank Plith Afdelingsleder hos NRGi

BAUHAUS fik en årlig besparelse på 925.000 kr. med energisyn

Med 18 varehuse i hele landet, havde BAUHAUS et stort potentiale for energibesparelser. Og vores energisyn hjalp dem med at indfrie dem.

Energisyn hos BAUHAUS

Hvem er forpligtet til at få energisyn?

EU’s energieffektivitetsdirektiv fra 2012 fastslår, at der i medlemslandene skal identificeres energibesparelsespotentialer indenfor transport, proces og bygninger i store virksomheder. Målet er at begrænse store virksomheders energibelastning.

Eftersyn hvert 4. år

Direktivet er implementeret i dansk lovgivning, og det betyder, at virksomheder der enten har over 250 ansatte eller en omsætning på 50 mio. euro og en balance på mindst 43 mio. euro skal have foretaget et energisyn af eksterne certificerede rådgivere.

Datterselskaber af store globale virksomheder er omfattet af ordningen i form af et forenklet energisyn. Eftersynene skal foretages hvert fjerde år.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit energisyn? 

Bliv ringet op

Hvad koster energisyn?

Prisen på et energisyn afhænger af, hvor mange timer vi skal bruge på opgaven.

Det tager i sagens natur tid at indhente og bearbejde data, så vi kan levere et komplet estimat over jeres samlede energiforbrug samt en vurdering af, hvor I kan opnå de største besparelser ved at gennemføre energirenoveringer.

Skal vi tage en uforpligtende snak om, hvordan et energisyn kan hjælpe din virksomhed?

Bliv ringet op