Case

Byggeselskab Mogens de Linde vælger grøn strøm


Byggeselskab Mogens de Linde har indgået en grøn elaftale med NRGi. Aftalen betyder, at alt deres elforbrug fremover vil blive dækket af strøm fra danske vindmøller.

Et princip om bæredygtig ejendomsdrift

Byggeselskab Mogens de Linde er gennem årtier blevet drevet ud fra et grundlæggende princip om, at det er bedre at genbruge og bevare frem for at rive ned og bygge nyt.

Og med elaftalen om grøn strøm har byggeselskabet taget endnu et skridt i retning af en bæredygtig ejendomsdrift.

Byggeselskab Mogens De Linde 04
Byggeselskab Mogens De Linde 03
Byggeselskab Mogens De Linde 02
“Vi sætter gamle bygninger i stand og genbruger materialer. Det ligger dybt i vores DNA, og derfor giver det virkelig god mening også at vælge en bæredygtig vej, når det gælder strøm.”
Peter Rasmussen Servicechef hos Byggeselskab Mogens de Linde
Peter Rasmusen og Jacob Schmidt ved Centralværkstedet i Aarhus

Det ligger i deres DNA

Når Byggeselskabet Mogens de Linde fremover bruger strøm i deres ejendomme og på deres byggepladser, vil den blive dækket af energi fra danske vindmøller. 

Det er resultatet af deres nye elaftale fra den 1. juli 2022. En elaftale, der er helt i tråd med byggeselskabets værdier.

“Vi sætter gamle bygninger i stand og genbruger materialer. Det ligger dybt i vores DNA, og derfor giver det virkelig god mening også at vælge en bæredygtig vej, når det gælder strøm,” siger Peter Rasmussen, Servicechef hos Byggeselskab Mogens de Linde. 

Grøn strøm til alle deres aktiviteter

Ifølge Peter Rasmussen har Byggeselskab Mogens de Linde et årligt elforbrug på godt 2 millioner kilowatt-timer.

Et forsigtigt bud er ifølge servicechefen, at det svarer til strømforbruget i cirka 450 gennemsnitlige husstande.

Det var derfor vigtigt for byggeselskabet at have en troværdig leverandør af grøn strøm til alle deres aktiviteter i både Aarhus og København. 

“Vi har valgt en leverandør, som kan levere på alle vores ejendomme og byggepladser, og som gennem mange år har vist sig som en god og troværdig leverandør,” siger Peter Rasmussen.

“Vi skulle finde en aftale, der matcher deres tankegang i det med genbrug og den grønne tankegang.”
Lene Damm Pedersen Erhvervsrådgiver hos NRGi

Skubber til den grønne omstilling

Efter en god dialog om byggeselskabets elforbrug og arbejde med bæredygtighed fik Byggeselskab Mogens de Linde lagt sig fast på en skræddersyet elaftale, der levede op til deres behov og ønsker.

“Vi skulle finde en aftale, der matcher deres tankegang i det med genbrug og den grønne tankegang,” fortæller Lene Damm Pedersen, Erhvervsrådgiver i NRGi. 

NRGi køber oprindelsesgarantier fra danske vindmøller, svarende til den mængde strøm, Byggeselskab Mogens de Linde forbruger. På den måde er byggeselskabet med til at skubbe til den grønne omstilling ved at øge efterspørgslen på grøn strøm. 

“Hos Byggeselskab Mogens de Linde er bæredygtighed et centralt fokusområde, og derfor var det oplagt at bakke dette arbejde op med en klimavenlig elaftale,” siger Lene Damm Pedersen.

En forskel i klimaaftrykket

Den nye elaftale betyder, at Byggeselskab Mogens de Linde fremover vil reducere deres CO2-aftryk med 804 tons - hvert år.

Et resultat, der glæder Peter Rasmussen, som har stor fokus på det klimaaftryk, der vil blive overladt til de kommende generationer.

”Vi har efterladt et aftryk til vores efterkommere i form af bygninger, ved at gøre tingene rigtigt og ved at fremme den grønne omstilling,” fortæller Peter Rasmussen.

Byggeselskabet vil således spare 402 gram CO2 pr. brugte kWh, når de bruger strøm i deres ejendomme, byggepladser og fælles installationer, som Byggeselskab Mogens de Linde selv er kunde på.

NRGi Rådgiver hos en kunde

Sådan får du en skræddersyet elaftale

Alle virksomheder er forskellige. Både når det kommer til deres strømforbrug. Og når det gælder deres grønne ambitioner.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i en uforpligtende samtale.

For hvilken elaftale passer bedst til din virksomhed? Hvor meget CO2 kan du spare ved at skifte væk fra konventionel strøm? Og hvordan sikrer vi, at din virksomhed er med til at skubbe til den grønne omstilling?

Alt det - og meget mere - kan vores erhvervsrådgivere svare dig på.

Vi tilbyder individuel rådgivning, så du får en elaftale, der er tilpasset lige netop jeres forbrug og ønsker. Naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere om vores grønne elaftaler

Skal din virksomhed også have en grøn elaftale?

Lad os tage en uforpligtende snak. Kontakt erhvervsrådgiver Lene Damm Pedersen, og hør om jeres muligheder for at få:

  • Strøm fra danske vindmøller
  • Elaftaler, der er tilpasset jeres behov og ønsker
  • Individuel rådgivning fra erfarne rådgivere

Lene Damm Pedersen

T:7929 2914 E:lepe@nrgi.dk