Artikel

Byggeselskab Mogens de Linde vælger grøn strøm


Byggeselskab Mogens de Linde har indgået en grøn el-aftale med NRGi. Aftalen betyder, at alt elforbrug nu dækkes af strøm fra danske vindmøller.

Genbruger frem for at rive ned

Byggeselskab Mogens de Linde er gennem årtier blevet drevet ud fra et grundlæggende princip om, at det er bedre at genbruge og bevare frem for at rive ned og bygge nyt. Den grønne strøm er således endnu et skridt i retning af en bæredygtig ejendomsdrift.

“Vi sætter gamle bygninger i stand og genbruger materialer. Det ligger dybt i vores DNA, og derfor giver det virkelig god mening også at vælge en bæredygtig vej, når det gælder strøm.”
Peter Rasmussen Servicechef hos Byggeselskab Mogens de Linde
IMG 7617

Bæredygtighed er helt central for Byggeselskab Mogens de Linde, som gennem årene har istandsat en lang række historiske bygninger.

Fra Centralværkstedet i Aarhus hvor DSB i årtier reparerede og klargjorde deres lokomotiver, til kongerigets gamle flådebase på Holmen der afspejlede kongerigets magt og styrke.

Bygningernes alder og roller i historien er vidt forskellige, men istandsættelsen og bevarelsen af dem alle er drevet af samme passion for ejendomme og historie.

IMG 7670

Skubber til den grønne omstilling

Aftalen om grøn strøm omfatter alle ejendomme, byggepladser og fælles installationer, som Byggeselskab Mogens de Linde selv er kunde på.

Ifølge Peter Rasmussen har Byggeselskab Mogens de Linde et årligt elforbrug på godt 2 millioner kilowatt-timer. Et forsigtigt bud er ifølge servicechefen, at det svarer til strømforbruget i cirka 450 gennemsnitlige husstande. Fra 1. juli 2022 dækkes den strøm med strøm fra danske vindmøller.

NRGi køber oprindelsesgarantier fra danske vindmøller, svarende til den mængde strøm, Byggeselskab Mogens de Linde forbruger. På den måde er byggeselskabet med til at skubbe til den grønne omstilling gennem efterspørgsel på grøn strøm. Derfor er oprindelsesgarantierne vejen frem, pointerer Peter Rasmussen.

Med NRGi var det muligt både at få grøn strøm og have samme leverandør på alle byggeselskabets aktiviteter i både Aarhus og København.

"Vi har valgt en leverandør, som kan levere på alle vores ejendomme og byggepladser, og som gennem mange år har vist sig som en god og troværdig leverandør.".
Peter Rasmussen Servicechef hos Byggeselskab Mogens de Linde

At Byggeselskab Mogens de Linde har indgået en grøn el-aftale kan formentlig inspirere andre til at gå samme vej, lyder det fra Jacob Schmidt, markedsdirektør hos NRGi.

”Valget af grøn strøm understøtter Byggeselskabet Mogens de Lindes arbejde med bæredygtighed i deres ejendomme, hvor elforbruget fremover vil være dækket af grøn strøm fra danske vindmøller. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe virksomheden i deres arbejde med bæredygtighed og håber, at det kan inspirere flere til at gå samme vej.”
Jacob Schmidt Markedschef hos NRGi

Vil du læse mere om Byggeselskabet Mogens de Linde kan du gøre det på deres hjemmeside www.delinde.dk

Vil I vide mere om muligheden for en grøn elaftale?

Vi sidder klar til en snak om jeres virksomheds elaftale. Vi tilpasser aftalen til jeres forbrug og ønsker.

Betina Vinther Zeberg

Rådgiver - El

T:7929 2654 E:bkri@nrgi.dk