Case

Grøn elaftale til Promovec


Klimavenlig strøm er et vigtigt led i Promovecs grønne strategi, og her er NRGi en stærk partner for virksomheden.

Promovec på messe

Promovec kører på grøn strøm

Den danske virksomhed Promovec, som specialiserer sig i design, udvikling og produktion af elcykler og e-kits, har siden 2017 være elkunde hos NRGi.

Virksomhedens vision er at skabe fremtidens bæredygtige elcykler, og et centralt element i at gøre produktionen af virksomhedens produkter bæredygtig er netop den grønne strøm.

Derfor valgte Promovec i 2020 at dække hele deres energiforbrug af klimavenlig strøm gennem deres elaftale hos NRGi. Strømmen kommer 100% fra danske vindmøller, hvilket NRGi sikrer gennem køb af oprindelsesgarantier fra danske møller.

I 2022 skal Promovecs nye domicil i Lisbjerg stå klar, og her er det tanken, at der skal tænkes endnu mere vedvarende energi ind i det nye byggeri.

 

”NRGi er en vigtig samarbejdspartner i forhold til at skubbe vores virksomhed i en mere klimavenlig retning. Vores energiforbrug er nu dækket af grøn strøm fra danske vindmøller, og det understøtter vores vision om at så være bæredygtige som overhovedet muligt - fra produktion til færdig elcykel.”
Jesper Lundqvist CEO hos Promovec
vindmølle nedefra og blå himmel

Bestil grøn strøm til jeres virksomhed

I kan også få jeres strømforbrug dækket af strøm fra danske vindmøller. Styrk jeres grønne profil med en grøn elaftale.

Bestil grøn strøm