Spar tid og penge på jeres byggestrøm


Det kræver både tid, penge og overblik at bygge nyt. Men det kræver også en stabil strømforsyning, der kan holde projektet i gang. Det kan dog være en tung proces at bestille byggestrøm, men I kan spare mange kræfter ved at overlade håndteringen af byggestrøm til os.

Byggestrøm til erhverv

Vi sørger for alt det praktiske

Når I går i gang med et byggeri, løber elmåleren rigtig hurtigt. Der skal blandt andet bruges strøm til lys, maskiner, elværktøj, varme i skurvognen og måske til udtørring af huset om vinteren. Byggestrøm kan derfor hurtigt blive en dyr affære.

Før byggeriet begynder, er det derfor vigtigt at vælge den rigtige elaftale, så I får strøm til den bedst mulige pris. Det er det, vi kalder byggestrøm. Hos os kan I få en midlertidig elaftale, som sikrer, at I får leveret strøm til jeres byggeri i hele byggeperioden. Vi kan hjælpe jer, uanset om I skal bygge nyt, bygge om eller have opsat en midlertidig elmåler.

Når jeres byggeprojekt engang står færdigt, kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med en permanent elaftale, som tilgodeser alle jeres behov.

Tag fat i vores dygtige rådgivere, hvis I gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt Lene for at bestille byggestrøm

Lad os sammen finde frem til en fordelagtig byggestrømsaftale til jeres virksomhed.

Lene Damm Pedersen

Rådgiver - El og byggestrøm

T:7929 2914 E:lepe@nrgi.dk

Derfor skal I vælge vores byggestrøm

Hvis I vælger os som elleverandør til jeres byggeri, bliver jeres byggeprojekt ikke forsinket på grund af fejl, forglemmelser og administrativt bøvl ved strømbestillingsprocessen. Vi kan tilbyde jeres virksomhed en skræddersyet aftale på byggestrøm – til en skarp pris.

I kan se frem til:

  • Individuel rådgivning omkring jeres byggestrøm af erfarne specialister
  • En rådgiver, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og virksomhedens behov
  • Strøm fra danske solceller og vindmøller

Vi klarer med andre ord alt det praktiske omkring strøm til jeres byggeprojekt, så I ikke behøver at jonglere med flere bolde end højst nødvendigt.

Byggestrøm med bæredygtighed tænkt ind

Vi kan ikke bare forsyne jeres byggeri med strøm, vi kan også styrke jeres grønne profil.

Byggestrøm kan nemlig sagtens være billig samtidig med, at den kommer fra solceller og vindmøller. Vi tilbyder nemlig strøm, der er 100% produceret af danske solceller og vindmøller.

Ved at lade os levere jeres byggestrøm kan I altså være med til at støtte vedvarende energi, også under jeres byggeprojekt. Vi kan ganske vist ikke garantere, at den strøm, der kommer ud af jeres kontakter altid er fra danske vindmøller og solceller. Til gengæld sørger vi for at købe den samme mængde strøm, som I bruger, fra danske vindmøller. På den måde er I med til skubbe til den grønne omstilling. 

Ikon med elpris

Sådan sammensættes elprisen

Som virksomhed er der en række faktorer, der påvirker jeres elpris, da der både indgår betaling for strøm, transport og afgifter.

Se, hvordan elprisen er sat sammen
Ikon med stik

Se vores elaftaler

Tag et kig på vores elftaler, som alle sikrer, at jeres elforbrug er dække af strøm fra danske solceller og vindmøller.

Se vores elaftaler