Webinar

Elektrificering: Fra fossil energi til el


Webinar om hvorfor elektrificering i industrien er et nødvendigt - og værdifuldt - skridt på vejen mod grøn omstilling, og hvordan det kan skabe værdi i din virksomhed.

Mand Paa Nrgi Vindmoelle

Fra fossil energi til el: dyrt og besværligt eller fremtidens forretning?

Elektrificering betyder kort fortalt udskiftning af fossil, brændselsbaseret energiforsyning, som fx. gas, med en energiforsyning, der er baseret på el.

Fordelen ved en elbaseret energiforsyning er, at den i tiltagende grad over de kommende år, vil basere sig på vedvarende energi, og den er derfor et oplagt skridt på vejen mod grøn omstilling.

Men elektrificering kan også betyde andre fordele for virksomheder med et højt energiforbrug: Lavere energiudgifter, salg af fleksibilitet til energinettet og compliance i forhold til ESG-rapportering. 

Se webinaret fra den 21. marts 2023

Nrgi Rådgiver Står Sammen Produktionschefen Fra Dan Cake

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er for dig, der er beslutningstager, fx teknisk ansvarlig, produktionsansvarlig, energi- og miljøansvarlig, ESG/CSR-ansvarlig i en industrivirksomhed, der

  • bruger fossil brændsel og overvejer at konvertere til anden energikilde
  • ønsker indsigt i hvordan man kan få en positiv økonomisk case ud af den grønne omstilling
  • gerne vil høre om hvordan man kommer i gang

Vil du tale med os om elektrificering?

Elektrificering i industrien er et nødvendigt - og værdifuldt - skridt på vejen mod grøn omstilling, og det kan skabe stor værdi i din virksomhed.

Jens Christian Aggerbeck

Afdelingsleder, Industri

E:jeag@nrgi.dk

Ricky Bjørkvik

Direktør, Industri

E:ribj@nrgi.dk