Webinar

Kan grøn omstilling finansiere sig selv?


Webinar om likviditetsneutral finansiering af jeres energiprojekter. Relevant for store og mellemstore, energiintensive virksomheder.

DSC 0852 Kopier

Kan grøn omstilling i din virksomhed finansiere sig selv?

Skærpede krav til rapportering (ESG) og mærkbare forandringer i klimaet har gjort det mere aktuelt end nogensinde at optimere energiforbruget i erhvervslivet. Men i nogle virksomheder sætter udsigten til langtrukne, dyre - og i nogle tilfælde komplekse - energiprojekter en stopper for de grønne ambitioner.

Det har vi en løsning på: En enkel finansieringsmodel, der gør det muligt at komme i gang med den grønne omstilling, uden at belaste virksomhedens økonomi. 

På dette webinar fortæller CEO, Søren Milner fra Energifinans og direktør fra NRGi Rådgivning, Ricky Bjørkvik om, hvordan det fungerer i praksis.

Rådgiver Og Kunde

Hvem er webinaret for?

Webinaret er målrettet beslutningstagere i energiintensive virksomheder, der

  • gerne vil i gang med eller accelerere grøn omstilling
  • har planer om større, energiforbedrende investeringer i jeres produktion, og er interesseret i fuld eller næsten fuld finansiering af investeringen.

Hvad får du ud af at deltage?

Efter webinaret kender du til vores likviditetsneutrale finansieringsmodel og de fordele, der er ved at kunne finansiere grønne projekter uden at belaste virksomhedens økonomi. Samtidig kan du vurdere, om finansieringen er relevant for netop din virksomhed. 

Se webinaret fra den 19. september 2023

Vil du tale med os om finansiering?

Det har aldrig været mere relevant og aktuelt at få nedbragt energiomkostningerne. 

Jens Christian Aggerbeck

Afdelingsleder, Industri

E:jeag@nrgi.dk

Ricky Bjørkvik

Direktør, Industri

E:ribj@nrgi.dk