Artikel

Envases sparede 25% af deres energiforbrug


Takket være energirådgivning har Envases mindsket deres energiforbrug markant. Skal vi også hjælpe din virksomhed med at spare?

NRGi Rådgiver hjælper en kunde ved en maskine

De bedste løsninger på den lange bane

Vi har ydet energirådgivning, energisyn og implementeringsrådgivning hos industrivirksomheden Envases i Odense. 

Det har resulteret i en lang række energispareprojekter: Lige fra udskiftning til LED-belysning til nye ventilationsanlæg til konvertering fra gas til fjernvarme, samt udnyttelse af deres egen overskudsvarme. 

Gennem hele forløbet har vi ydet rådgivning og teknisk sparring. Vores mål har som altid været at skabe energispareprojekter, der giver dem mest værdi på den lange bane.

Læs mere om energirådgivning
”Samarbejdet har været yderst tilfredsstillende. Vi har fået det igennem, vi havde som mål. Og NRGi har hjulpet os med både store og små projekter.”
Henrik Winther Knudsen Bygnings- og vedligeholdelseschef, Envases Odense
Energirådgivning Hos Envases 3
NRGi Rådgiver lytter til kunde

Sparet 25 procent af deres energiforbrug

Vi har løbende præsenteret Envases for forslag til energiforbedringer, samt estimeret investering, tilskudsmuligheder, beregnet CO2-besparelse og forventet økonomisk besparelse. 

På den måde har vi været med til at skubbe Envases i en grønnere retning og samtidigt skabt sammenhæng mellem de energibesparende forslag og de efterfølgende økonomiske fordele. 

Vores rådgivning til Envases har således medført, at de har gennemført energispareprojekter, som samlet set har reduceret deres energiforbrug med næsten 25 procent. 

Læs mere om Energirådgivning
”NRGi har været med til at rådgive os om, hvordan projekterne skulle udføres, og hvordan vi bedst kunne opnå energibesparelser.”
Henrik Winther Knudsen Bygnings- og vedligeholdelseschef, Envases Odense

Vil du vide mere om energirådgivning?

Kontakt vores energirådgiver, Asbjørn Tang Holm, og hør mere om dine muligheder for at få glæde af energirådgivning i din virksomhed. 

Asbjørn Tang Holm

Senior Energirådgiver

M:6023 6398 E:asho@ebas.dk