Hvem kan lade op på jeres ladestandere?


Overvejer I at installere ladestandere på arbejdspladsen? Det kan være attraktivt for medarbejdere med firmabiler, og I har også mulighed for at åbne op for gæster, medarbejdernes privatbiler og resten af offentligheden. Det kan give jer en ekstra indtægtskilde.

Stillsv3 8.8.1 V2

Opsæt ladestandere til medarbejdernes firmabiler

Ladestandere på arbejdspladsen er en praktisk og bekvem løsning for medarbejdere med firmabiler. Med en ladestander på parkeringspladsen kan medarbejderne nemt og hurtigt oplade deres firmabil, mens de er på arbejde. Det sparer dem for at skulle køre efter en ledig ladestander i enten fritiden eller arbejdstiden og vente på, at bilens batteri er fuldt opladet.

Lad også medarbejderne oplade deres privatbiler

Udover at give medarbejderne mulighed for at oplade deres firmabiler har I også mulighed for at åbne op, så medarbejderne også kan lade deres private biler. Det er et tiltag, der kan være med til at forbedre medarbejdertilfredsheden.

Stillsv2 1.52.2 V2

Giv jeres gæster adgang til ladestanderne

I kan også vælge at åbne ladestanderne op for gæster af huset. Det kan være en god service, da det imødekommer behovene hos kunder eller samarbejdspartnere, der kører elbil og måske kommer langvejs fra. Samtidig er det med til at vise jeres engagement i den grønne omstilling. 

Gør ladestanderne tilgængelige for alle

I har også mulighed for at gøre ladestanderne tilgængelige for offentligheden og agere ‘tankstation’ – på samme måde som en almindelig offentlig ladestander. Udover at være en praktisk service for mange elbilejere kan det også være med til at øge jeres synlighed som virksomhed.

DSC 3247

Fastsæt selv prisen for opladning

En af de store fordele ved at installere ladestandere på jeres arbejdsplads er, at I selv kan bestemme prisen for opladning. I kan for eksempel vælge at tilbyde gratis opladning som en ekstra service for medarbejdere og gæster. I kan også fastsætte en pris, der dækker jeres omkostninger.

Det er også muligt at differentiere prisen efter brugertypen. For eksempel kan I tilbyde lavere priser for medarbejdere og højere priser for offentligheden. Det kan være en effektiv måde at balancere mellem at tilbyde en attraktiv service for jeres medarbejdere og samtidig skabe en indtægtskilde, der kan bidrage til at dække omkostningerne ved ladestanderne.

Læs mere om prissætning