Hvilken ladeløsning til firmabiler er bedst?

Med mange udbydere og forskellige behov at tage hensyn til kan valget af den rette ladeløsning til jeres firmabiler være en udfordring. Skal medarbejderne primært oplade hjemme, eller har de også brug for adgang til et omfattende offentligt ladenetværk? Hvad med prisen – vil I købe eller leje boksen? Og foretrækker I en fast pris, eller vil I hellere betale for den strøm, medarbejderne bruger? Få hjælp til at finde den bedste ladeløsning til jer her.

Mand Ved Ladeboks

Hvilken ladeløsning til firmabiler skal I vælge?

Der er mange udbydere på markedet, når I skal vælge en ladeløsning til jeres firmabiler. Derfor kan det godt være svært at vælge. For hvilken ladeløsning er bedst? Vi har samlet nogle af de overvejelser, I bør gøre jer, når I skal finde den helt rigtige ladeløsning til jeres behov:

  • Opladning hjemme i garagen: Det er først og fremmest essentielt at tage stilling til, om jeres medarbejdere primært har behov for at kunne oplade firmabilen, mens den holder hjemme i garagen.
  • Adgang til offentligt ladenetværk: Hvis jeres medarbejdere ofte er på farten og har brug for at kunne oplade firmabilen flere forskellige steder, vil adgang til et omfattende offentligt ladenetværk være afgørende. Her kan I med fordel vælge en ladeløsning, der tilbyder adgang til et bredt netværk af ladestandere.
  • Fast eller variabel pris: I bør også overveje prisen. Foretrækker I en fast udgift med fri opladning eller en variabel pris, hvor I betaler for den strøm, medarbejderne bruger? En fast pris kan give vished om, hvad jeres udgifter lyder på, mens en variabel pris kan vise sig at være billigere.
  • Køb eller leje: Vil I købe eller leje jeres ladebokse? En lejeaftale giver jer en lav startudgift, og hvis I køber ladeboksene får I den fulde kontrol over dem.

Det er svært at sige, hvilken ladeløsning der er den bedste. Det kommer nemlig helt an på jeres behov. 

3 grunde til at vælge vores ladeløsning til jeres firmabiler

Vores ladeløsning gør det nemt for medarbejdere med firmabiler at lade bilen op – både derhjemme og på farten. Vi har samlet tre gode grunde til, at I skal vælge lige præcis vores ladeløsning.

  1. Det betaler sig: Med vores ladeløsning betaler I kun for den strøm, medarbejderne bruger. Det betyder altså, at I slipper for faste udgifter, der måske ikke matcher medarbejdernes faktiske forbrug. I får fuld kontrol over jeres udgifter og betaler kun for det, I har brug for.
  2. Adgang til et omfattende ladenetværk: Vores ladeløsning giver adgang til et stort netværk af offentlige ladestandere i Danmark og mere end 600.000 i hele Europa. Det betyder, at jeres medarbejdere altid kan finde en ladestander i nærheden – uanset hvor de befinder sig. I er altså ikke bundet til en bestemt type ladestandere, når I er på farten.
  3. Nem og hurtig afregning: Vi har gjort det nemt for medarbejderne at afregne deres forbrug. Så snart de har foretaget en opladning, overføres beløbet fra jeres wallet til medarbejderens personlige wallet i NRGi Opladning app'en. Afregningen sker med det samme, så medarbejderne altid har overblik over udgifter og slipper for udlæg. På samme måde får medarbejderen, hvis han eller hun er berettiget til det, elrefusionen udbetalt til sin wallet efter hver opladning.

Vores ladeløsning er altså både økonomisk fordelagtig, fleksibel og nem at bruge. Det gør det til et oplagt valg for medarbejdere med firmabiler.

Læs mere om vores ladeløsning