To ladebokse på parkeringsplads

Ladestandere til erhverv på Fyn

Er jeres virksomhed beliggende på Fyn, og overvejer I at investere i ladestandere til erhverv? Med den stigende efterspørgsel på elbiler og fokus på grøn omstilling er det blevet essentielt for erhvervslivet at kunne tilbyde lademuligheder. Som virksomhed på Fyn har I flere muligheder for at imødekomme udviklingen.

Hånd sætter ladekabel i ladeboks

Holder I til på Fyn? Og har I brug for ladestandere til erhverv?

Er jeres virksomhed beliggende på Fyn, og overvejer I at investere i ladestandere til erhverv? Med den hastige udvikling inden for elbiler og den grønne omstilling er det blevet mere og mere essentielt for virksomheder at kunne tilbyde lademuligheder til medarbejdere og kunder. 

Fyn er ingen undtagelse. Her er også en stigende efterspørgsel på ladestandere til erhverv. Virksomhederne på Fyn har også brug for at kunne tilbyde deres medarbejdere og gæster en let og hurtig adgang til at oplade elbilen.

Fordele ved at tilbyde opladning

Der er mange fordele ved at overveje at investere i ladestandere til erhverv, hvis I holder til på Fyn. Vi gennemgår et par af dem her:

Nemt og bekvemt for medarbejdere: En af de største fordele er, at det er en gode for jeres medarbejdere. Med adgang til opladning kan de nemt og bekvemt oplade deres elbiler – enten privatbiler eller firmabiler. Det kan bidrage til at fastholde medarbejdere og også være med til at gøre jeres virksomhed endnu mere attraktiv for potentielle medarbejdere.

Grøn omstilling: En anden fordel er, at I med ladestandere til erhverv på Fyn kan bidrage til den grønne omstilling. Ved at tilbyde opladning til elbiler hjælper I med at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af grøn energi. Og det styrker jeres grønne profil udadtil.

Fremtidssikret løsning: Hvis I holder til på Fyn, kan ladestandere til erhverv være en god investering på længere sigt. Antallet af elbiler stiger, og det er også sandsynligt, at behovet for opladningsmuligheder vil fortsætte med at vokse i fremtiden. Ved at få monteret ladestandere nu er I godt forberedt på fremtidens mange elbiler.

Det er altså et initiativ, der imødekommer medarbejdernes stigende behov, men det er også et tiltag, der støtter op om den grønne omstilling.

Vi tilbyder også ladestandere til erhverv på Fyn

Hvis I befinder jer på Fyn og overvejer at investere i ladestandere til erhverv, så er vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet løsning. Vi har mange års erfaring med at levere og installere ladestandere til erhverv – på hele Fyn. Vi tilbyder flere forskellige ladeløsninger:

Én ladestander til erhverv

Er I en mindre virksomhed? Så kan det måske være tilstrækkeligt med en enkelt ladestander, som medarbejderne kan benytte sig af. Så er det nemt og hurtigt at komme i gang med opladningen.

Flere ladestandere til erhverv

Har I behov for flere ladestandere – måske til en hel flåde af firmabiler? Vores løsning er skalerbar, og vi skræddersyr gerne et tilbud til jer.

Ladeløsning til hjemmeladning af firmabiler

Er flere firmabiler elbiler? Og er der behov for at kunne lade op derhjemme, mens bilerne alligevel holder i garagen? I kan også bestille en ladeboks til hjemmebrug. 

Se vores ladeløsninger
To ladebokse på en parkeringsplads

Vil I høre mere om ladestandere til erhverv på Fyn?

Hvis I holder til på Fyn og er nysgerrige efter at høre mere om vores ladestandere til erhverv, er vi klar til en uforpligtende snak. Vi ved godt, at det kan være et stort projekt at få installeret ladestandere, og derfor sidder vi klar til at hjælpe.

Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den mest optimale løsning, der passer til netop jeres behov. Vi tager højde for jeres nuværende og fremtidige behov og sikrer, at jeres investering i ladestandere til erhverv er en god og bæredygtig løsning.

Kontakt os