Kvinde oplader elbil

Opladning af firmabilen derhjemme

Det kan være en rigtig god løsning at lade medarbejderne oplade firmabilen derhjemme  – både for jer og medarbejderne. Det er en investering, der kan gøre jer til en mere attraktiv arbejdsplads, samtidig med at det gør hverdagen nemmere for jeres medarbejdere. Find alt, I skal vide om hjemmeopladning af firmabilen her.

Kvinde sætter ladekabel i ladeboks

Tilbyd opladning af firmabilen derhjemme

Hvis flere medarbejdere har firmabiler, som samtidig er elbiler, så er det værd at overveje at tilbyde, at medarbejderne kan oplade firmabilen derhjemme – på virksomhedens regning. Der er flere forskellige fordele ved det – både for jer og jeres medarbejdere:

  • Attraktivt personalegode: Det er en god måde at give medarbejderne et personalegode på. Det viser en investering i medarbejderne og kan gøre virksomheder mere attraktive for både nuværende og potentielle medarbejdere.
  • Nemt og bekvemt: Medarbejderne har mulighed for at starte dagen med et fuldt opladet batteri – klar til enten at køre på kontoret eller være på farten. På den måde undgår de at bruge værdifuld arbejdstid eller fritid på at finde en ledig ladestander og vente på opladningen.
  • Engagement i bæredygtighed: Ved at tilbyde medarbejderne mulighed for at oplade elbilen derhjemme viser virksomheden engagement i miljøvenlige initiativer. Og det kan både appellere til medarbejdere og samarbejdspartnere eller kunder.
  • Overkommelig investering: En anden fordel ved at tilbyde hjemmeopladning af firmabilen er, at virksomheder ikke behøver at installere ladestandere på arbejdspladsen. Det kan altså være en betydelig besparelse at installere ladestandere hjemme hos medarbejderne med firmabil i stedet for at tilbyde det til hele arbejdspladsen – især for mindre virksomheder.
  • Intelligent opladning: Hjemmeopladning af firmabilen giver også medarbejderne mulighed for intelligent opladning – såkaldt SmartCharge. Det betyder, at de kan indstille opladningen til at foregå, når strømmen er billigst – typisk om natten. Det kan hjælpe med at holde omkostningerne nede for virksomhederne.

Der er altså flere fordele ved at tilbyde, at medarbejderne kan lade firmabilen op derhjemme – på virksomhedens regning.

Læs mere om ladestandere til firmabil

Automatisk tilbagebetaling ved hjemmeopladning af firmabilen

At tilbyde hjemmeopladning af firmabilen er en fordel for både virksomheden og medarbejderne. Men hvordan sikrer man, at medarbejderen får refunderet de udgifter, der er forbundet med at oplade derhjemme? Det kommer an på, hvilken ladeoperatør I vælger, men typisk sker tilbagebetalingen helt automatisk.

Når medarbejderen oplader firmabilen hjemme, betaler medarbejderen i første omgang selv for al den strøm, der bruges. Betalingen sker direkte til medarbejderens eget elselskab. Med en automatisk tilbagebetalingsservice fra ladeoperatøren bliver medarbejderen efterfølgende godtgjort for strømmen, der er brugt til opladning af firmabilen derhjemme. Det vil sige, at medarbejderen lægger ud for strømmen men får pengene retur fra ladeoperatøren.

Med automatisk tilbagebetaling behøver virksomheden altså ikke at bekymre sig om ekstra administrativt arbejde med refusion af strømudgifter. Alt bliver håndteret af ladeoperatøren, og det gør processen både nem og effektiv.

Jimi Rosa Video 2

Opladning af el-firmabilen

Se videoen med Jimi Rosa fra Biler.TV, hvor han dykker ned i, hvordan det foregår med opladning af firmabilen både ude og hjemme.

Bestil ladestandere til hjemmeopladning af firmabilen hos os

Overvejer I at investere i en løsning til opladning af firmabilen derhjemme? Vi har en ladeløsning, der gør det nemt for jeres medarbejdere at oplade firmabilen, mens den holder hjemme i garagen. Hos os får I:

  • Professionel rådgivning om vores ladeløsninger
  • Mulighed for enten at købe eller leje ladestanderen
  • Adgang til NRGi Opladning og alle app’ens funktioner
  • Nem og transparent afregning – helt automatisk

Når medarbejderne skal oplade firmabilen derhjemme, kobles de på jeres NRGi Opladning webportal. Herfra kan I få overblik over alle medarbejderes elforbrug til opladning. Alle data ligger her, og på den måde er det nemt at holde overblik over ladeløsningerne.

Bestil jeres ladeløsning