Dusager og blå himmel

ESG, bære­dygtighed og strategi

Tænk, hvis arbejdet med ESG og bæredygtighed ikke bare handlede om krav og compliance, men åbnede døren til nye forretningsmuligheder og skabte en virksomhed, der stod stærkt i fremtidens konkurrencelandskab. Sådan kan det være, og vi hjælper jer derhen.

ESG og bæredygtighed: Styrk virksomheden, og bliv klar til fremtiden

Arbejdet med ESG handler om mere end EU-krav og compliance – det er en fremtidssikring af jeres forretning. ESG og bæredygtig virksomhedsdrift er fremtidens ”license to operate”, og det kan være en kilde til nye forretningsmuligheder, forbedret økonomi og en styrket risikostyring. Det gælder, uanset om virksomheden selv er omfattet af de nye og skærpede krav til ESG-rapportering, eller om I er leverandør til en virksomhed, der er.

Vi hjælper jer med at vende kravene til jeres fordel ved at styrke virksomhedens performance, sikre en stærk strategi og skabe de nødvendige forandringer, mens I samtidig får styr på data og regler. Og når jeres klimaregnskaber, målsætninger og handleplaner skal føres ud i livet, hjælper vi jer fra start til slut med at få implementeret de energibesparende løsninger.

Sammen med jer forløser vi virksomhedens potentiale og klæder jer på til at tage de rigtige beslutninger og skabe forandring i rette tid.

Læs mere om alle vores ydelser herunder

DSC 9797

Rådgivning om bæredygtighed og ESG

Læs mere om NRGi's ydelser og rådgivning om ESG

ESG og bæredygtighed: Viden og artikler

ESG, CSRD, SFRD. Grøn omstilling er fuld af forkortelser og nye begreber, som kan være væsentlige at kende til, hvis man for alvor vil forstå hvordan man som virksomhed bedst ruster sig til fremtiden. 

Vi har i en række korte artikler forklaret den grundlæggende terminologi.

Læs mere i vores artikler herunder.

Hvid trappe og grøn plantevæg

Artikler om ESG og bæredygtighed

Læs mere om bæredygtighed, rapportering og strategi i vores vidensunivers

Kontakt os i dag

Få professionel rådgivning inden for ESG og bæredygtighed. Vi tilbyder konkrete løsninger skræddersyet til din virksomheds behov.

Ræk ud til os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer - fra strategi til realisering af energi­besparende projekter og udarbejdelse af klima­regnskaber.

Susanne Brøchner Vestergaard

Senior Bæredygtighedsspecialist

E:suve@nrgi.dk

Ricky Bjørkvik

Direktør, Industri

E:ribj@nrgi.dk