Rådgivning om ESG og bære­dygtighed


Tænk, hvis arbejdet med ESG og bæredygtighed ikke bare handlede om krav og compliance, men åbnede døren til nye forretningsmuligheder og skabte en virksomhed, der stod stærkt i fremtidens konkurrencelandskab. Sådan kan det være, og vi hjælper jer derhen.

NRGI09

ESG og bæredygtighed: Styrk virksomheden, og bliv klar til fremtiden

Arbejdet med ESG handler om mere end EU-krav og compliance – det er en fremtidssikring af jeres forretning. ESG og bæredygtig virksomhedsdrift er fremtidens ”license to operate”, og det kan være en kilde til nye forretningsmuligheder, forbedret økonomi og en styrket risikostyring. Det gælder, uanset om virksomheden selv er omfattet af de nye og skærpede krav til ESG-rapportering, eller om I er leverandør til en virksomhed, der er.

Vi hjælper jer med at vende kravene til jeres fordel ved at styrke virksomhedens performance og skabe de nødvendige forandringer, mens I samtidig får styr på data og regler. Og når jeres klimaregnskaber, målsætninger og handleplaner skal føres ud i livet, hjælper vi jer fra start til slut med at få implementeret de energibesparende løsninger.

Sammen med jer forløser vi virksomhedens potentiale og klæder jer på til at tage de rigtige beslutninger og skabe forandring i rette tid.

NRGi medarbejdere på et kontor

ESG- og bæredygtigheds­rådgivning: Sådan hjælper vi jer videre

Uanset hvor langt I er kommet med ESG- og bæredygtighedsarbejdet, har vi de nødvendige kompetencer til at hjælpe jer i mål og få styr på data og rapportering i forhold til CSRD. Og vi hjælper jer også med den praktiske implementering og udførelse af projekter inden for f.eks. energioptimering, klimaregnskaber, målsætninger og handleplaner.

NRGi’s kerneydelse har i mange år været arbejdet med energioptimering, handleplaner for CO2- og energibesparelser, og vi har nogle af landets førende specialister inden for klima- og energirådgivning. Men vi kan mere end det. Vi arbejder  med alle fem miljøstandarder under CSRD, og går særligt i dybden med E1 (klima), E4 (biodiversitet) og E5 (cirkulær økonomi). Udvalgte ydelser

LCA og EPD

Få overblik over dit produkt eller din services klimapåvirkning. Med LCA og EPD får din virksomhed mulighed for at evaluere og kommunikere jeres produkters miljø- og klimapåvirkning objektivt.

Læs mere om LCA og EPD
Mole

Klimaregnskab

Få overblik over virksomhedens klimapåvirkning. Et klimaregnskab er en opgørelse over din virksomheds udledning af drivhusgasser - og udover at det et fremtidigt lovkrav for en lang række virksomheder, er der flere gode grunde til at udarbejde sådan et.

Læs mere om Klimaregnskab

Kontakt os i dag

Få professionel rådgivning inden for ESG og bæredygtighed. Vi tilbyder konkrete løsninger skræddersyet til din virksomheds behov.

Ræk ud til os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Susanne Brøchner Vestergaard

Senior Bæredygtighedsspecialist

E:suve@nrgi.dk

Ricky Bjørkvik

Direktør, Industri

E:ribj@nrgi.dk