Skal jeres virksomhed flytte?


Meld flytning her, så sørger vi for, at der er strøm på virksomhedens nye adresse, når I flytter ind – uanset hvor i landet, I flytter hen.

Husk at melde flytning

Vi får ikke automatisk besked, hvis I melder flytning til CVR-registret. Husk derfor at melde flytning til os, da virksomheden ellers skal betale for elforbruget, indtil en ny tilmelder sig på adressen.

Meld flytning på Mit NRGi

Frister for at melde flytning til os

Når I flytter ud

Meld flytning til os, senest 5 hverdage før den dag hvor virksomheden ikke længere er ansvarlig for forbruget på adressen.

Når I flytter ind

Meld flytning til os senest 5 hverdage efter virksomheden er flyttet ind.

Flyttemænd på arbejde

Hvad sker der, når I melder flytning til os

Når I har meldt flytning af virksomheden, modtager I en e-mail, når vi går i gang med at behandle flytningen. Den dag, hvor vi begynder at levere strøm til jeres nye erhvervsadresse, får I jeres nye eller opdaterede elaftale på e-mail.

Aflæsning af elmåler

Da alle elmålere i Danmark er fjernaflæste, får vi automatisk en aflæsning fra jeres netselskab, når I flytter ud. Det samme er tilfældet på den nye adresse, hvor vi automatisk modtager en aflæsning, når I flytter ind.

Slutopgørelse for gamle adresse

Når virksomheden er flyttet, udarbejder vi en slutopgørelse for den gamle adresse på baggrund af den aflæsning, vi modtager fra jeres netselskab. Slutopgørelsen viser, om virksomheden har penge til gode hos os eller skal betale penge.

Er virksomheden tilmeldt Betalingsservice, EAN-betaling eller en anden form for automatisk betaling, er det vigtigt, at I venter med at afmelde det, da vi afregner slutopgørelsen derigennem.

Første regning på nye adresse

Når virksomheden er flyttet, modtager I den første regning for den nye erhvervsadresse. Hvor lang en periode den første regning dækker, afhænger af, hvornår I er flyttet ind. Derfor vil den første regning ofte dække et andet betalingsinterval end det, I har ønsket. Det rigtige interval begynder med jeres anden regning.

Ikon med hånd og penge

Få udbetalt tilgodehavende

Skal I have penge tilbage fra jeres gamle adresse, så kan I nemt på dem udbetalt.

Tjekliste til flytning