Nyhed

330 mægler­­forretninger får grøn strøm fra dansk vindkraft


Vi har indgået en aftale med Nykredit Mægler, der sikrer, at strøm­forbruget i 330 mægler­forretninger på tværs af landet nu dækkes af dansk vindkraft.

Når man træder ind i en ejendomsmæglerforretning tilhørende en af de tre landsdækkende kæder Nybolig, Estate og &Living, vil strømmen fremover være dækket af energi fra dansk vindkraft.

Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig, Estate og &Living, har via os købt en andel af en vindmølle ved Tagmarken i Thisted.

Aftalen sikrer, at strømforbruget i de samlet 330 ejendomsmæglerforretninger, nu bliver dækket af grøn energi.

Det sker som led i en større transition, som Nykredit Mægler har indledt hen imod at bidrage til den grønne omstilling.

“Partnerskabet med NRGi med til at sikre, at strømforbruget i alle vores forretninger fremover bliver dækket af vindmølle­strøm.”
Henning Forsberg Jensen Direktør i Nykredit Mægler
Håndtryk mellem Jakob Bundgaard og Henning Forsberg.

Smilene er store hos Jakob Bundgaard (tv) og Henning Forsberg (th), der giver hånd på den nye aftale.

Henning Forsberg, direktør i Nykredit Mægler, siger:

“De økonomisk usikre tider med høj inflation og krig i Europa ændrer ikke ved, at den grønne omstilling er en udfordring, vi skal tage alvorligt.

Og som landets største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder mener vi faktisk, at vi har en særlig forpligtelse til at bidrage til et grønnere samfund.” siger Henning Forsberg, der fortsætter:

“Med forretninger spredt ud over hele landet, er partnerskabet med NRGi med til at sikre, at strømforbruget i alle vores forretninger fremover bliver dækket af vindmøllestrøm. På den måde flytter vi nu vores strømforbrug i en mere bæredygtig retning.

Vi bilder os ikke ind, at det redder klimaet. Det her er bare et lille bidrag. Men forhåbentlig kan det inspirere andre til at gå samme vej. Kun på den måde kan vi for alvor flytte noget og sikre reel grøn omstilling.”

“Den grønne omstilling noget, vi er fælles om, og her er partnerskaber et afgørende værktøj for at accelerere processen.”
Jakob Bundgaard Direktør hos NRGi Renewables

Stærke partnerskaber er vejen frem

Stigende energipriser, høj inflation og et øget fokus på at reducere CO2-aftrykket har i de senere år fået flere og flere virksomheder til at investere i den grønne omstilling.

Det mærker vi også her i NRGi, hvor vi arbejder målrettet med at accelerere den grønne omstilling.

Her er man glade for samarbejdet med Nykredit Mægler.

Jakob Bundgaard, administrerende direktør for NRGi Renewables, siger:

“Selvom det kan lyde klichéfyldt, så er den grønne omstilling noget, vi er fælles om, og her er partnerskaber et afgørende værktøj for at accelerere processen. Det er enormt meningsfuldt for os, at vi kan være med til at levere strøm fra dansk vindkraft til Nybolig, Estate og &Living,” lyder det fra Jakob Bundgaard, som tilføjer:

“Og forhåbentlig vil det inspirere andre til at gøre det samme. Virksomheder har mulighed for at gøre en reel forskel, når det gælder den grønne omstilling, og vi står altid klar til at give en hånd med.”

Oplev udsigten fra toppen af vindmøllen