Online rådgivning om energi

NRGi Rådgiver telefon

Få hjælp til at spotte optimeringsmulighederne

Som mindre eller mellemstor virksomhed kan det være svært at finde den nødvendige tid - eller ressourcer - til at optimere sit energiforbrug og løbende holde øje med de muligheder, der kan være for besparelser. 

I NRGi tilbyder vi derfor en enkel og nemt tilgængelig mulighed for dig, der gerne vil have hjælp til energiledelse og optimering af dit forbrug. Vi kalder det "online energirådgivning".

Book din tid her

Vælg selv en dato og et tidspunkt, der passer dig her

NRGi rådgiver tager billede af et energisystem

Hvad er Online energirådgivning

Online energirådgivning er en online konsultation med en energirådgiver, som viser og forklarer dig de betydelige besparelsesmuligheder, der kan være i lige netop din virksomhed.

Samtidig bliver du rustet til selv at identificere optimeringsmuligheder – på baggrund af væsentlige data og egen besigtigelse i din virksomhed.

Sådan foregår Online energirådgivning

Når du har booket din tid hos vores energirådgiver modtager du et link til et Teams-møde. Det eneste du skal gøre er at klikke på linket, når mødet starter. Du behøver ikke at downloade eller installere Teams.

Vi anbefaler, at du åbner linket via telefon eller tablet, sådan at du nemt kan "vise rundt" under selve mødet.

  • Inden mødet
    Inden mødet har vores energirådgiver fremsøgt grundplan, skråfoto, energiforbrug og andre offentligt tilgængelige data, der kan give rådgiveren et forhåndsbillede af, hvilke potentialer, der kan være for optimering.
  • Under mødet
    På mødet vil energirådgiveren bede dig vise rundt på udvalgte steder i virksomheder. Energirådgiveren vil undervejs i mødet komme med sine anbefalinger til optimeringer og forklare dig, hvordan du selv bliver i stand til at identificere optimeringsmuligheder.
  • Efter mødet
    Efter mødet sender vores energirådgiver dig e-bogen "Guide til energiledelse" og optagelsen fra mødet, sådan at du kan gense, når det passer dig