Grøn omstilling må aldrig blive sort snak


Er økonomien en barriere for at komme i gang med alle de gode CO2-reducerende tiltag? Vi har din ryg!

Vi ved, at mange virksomheder ønsker at gennemføre ambitiøse energieffektiviserende investeringer. Men økonomien står i vejen. 

Det vil vi i NRGi være med til at ændre på, og derfor tilbyder vi et finansieringskoncept, som gør det muligt for dig og din virksomhed at fortsætte arbejdet med den grønne omstilling, uden at det belaster virksomhedens kreditramme og finansielle råderum.

Bliv ringet op

Skal vi hjælpe dig med at finde besparelsespotenetialet i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at:

  • Opdage rentable og attraktive energiforbedringer
  • Reducere jeres energiforbrug og styrke bundlinjen
  • Finansiere dine tiltag
  • Få overblik over mulige tilskud

Kontakt os her for en uforpligtende snak, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Når du kontakter NRGI Rådgivning A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Find de mest attraktive energibesparelser

Det kan være svært at gennemskue, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig for dig og din virksomhed - nu og i fremtiden. 

Vores landsdækkende energirådgivere er klar til at hjælpe dig, så du får overblik over jeres muligheder, afsløret de værste energisyndere og skabt en klar handlingsplan, så I kan indfri jeres grønne ambitioner. 

Databaseret grundlag for fremtidige beslutninger

Med energirådgivning får du et oplyst og databaseret grundlag, så du trygt kan træffe beslutninger om jeres energibesparende projekter. 

Vil du høre mere om, hvad energirådgivning kan gøre for din virksomhed?

Bliv ringet op
NRGi rådgiver tager billede af et energisystem

Sådan foregår energirådgivning

Vores energirådgivning tager altid udgangspunkt i en indledende screening af jeres energiforbrug. Her får vi overblik over besparelsespotentialet og et grundlag for prioriteringen af indsatsen.

Når vi har præsenteret vores forslag til energiforbedringer til dig, hjælper vi dig med at prioritere de mest rentable og attraktive projekter. 

Vi tilpasser vores energirådgivning til jer og jeres arbejdsgange – og inddrager jeres ambitioner og ønsker i vores anbefalinger. 

På den måde kan vi i fællesskab finde de bedste løsninger. 

Bliv ringet op

Envases reducerede deres energiforbrug med 25 procent

Vi har hjulpet Envases i Odense med energirådgivning, energisyn og implementeringsrådgivning.  Og det har givet synlige resultater. Læs om det her. 

Energirådgivning hos Envases

Søg tilskud til jeres grønne forbedringer

Vidste du, at I kan få tilskud til jeres energiforbedringer?

Vi kan hjælpe jer med at søge tilskud, så I når i mål med jeres grønne projekter og forslag.

Vores energikonsulenter hjælper din virksomhed med at leve op til de krav og tilsagn, der skal være opfyldt før I kan søge tilskud. På den måde sikrer du, at I har de bedste forudsætninger for at opnå tilskud.

 

Bliv ringet op
NRGi Rådgiver står sammen med en kunde og kigger på en maskine

Vi hjælper jer hele vejen

Vores rådgivere brænder for at skabe optimale løsninger i samarbejde med dig. Derfor er det vigtigt, at vi sammen finder den metode, der passer bedst til dig og din virksomhed. Vi kan bl.a. hjælpe jer med følgende:

  • Energibesparelser: Vi hjælper jer gennem processen via vores fem-trins projektmodel for energibesparelser – screening, projektforslag, beslutning, implementering og dokumentation.
  • Energiprojekter: Vi kigger på, hvordan energien bliver brugt bedst og mest optimalt, så I kan få overblik og dermed optimere produktionen.
  • Bæredygtighedsprojekter: Vi bidrager til den grønne omstilling og dermed reduktionen af CO2. Derfor kigger vi for eksempel også på opsætning af solceller og vindmøller til egenproduktion.
  • Energistyring: Vi undersøger nuværende data og ser på, hvordan de kan skabe værdi. Det giver overblik over jeres energiinvesteringer i et overskueligt system.

Vil du høre mere om dine muligheder for at energioptimere? 

Bliv ringet op