Fleksible ladeløsninger til erhverv

Fleksible ladeløsninger til erhverv

Undgå besværlig administration af ladestandere og afregning af brugerne. Med vores enkle og brugervenlige ladeløsninger får I adgang til Monta webportalen, som gør det nemt og overskueligt at administrere jeres ladeløsning.

Ladeløsninger til alle behov

Uanset om I er en lille virksomhed eller forening med behov for et par ladebokse eller en stor organisation med flere hundrede ansatte og en flåde af elbiler, finder vi den rette ladeløsning til jer.

Hjemmeopladning af firmabil

Ønsker I at give jeres medarbejdere mulighed for at lade firmabilen op derhjemme? Så hjælper vi jer med en løsning der sikrer, at medarbejderen får refunderet det rigtige beløb.

Læs mere om opladning af firmabiler

Opladning på arbejdspladsen

Giv både medarbejdere, kunder og besøgende mulighed for at lade op, når de opholder sig på jeres adresser. I vælger selv, hvem der skal kunne lade op hvornår og til hvilken pris.

Læs om ladeløsninger til arbejdspladsen

Bolig- og andelsforeninger

Gør det nemt for foreningens beboere at lade elbilen op, når de er hjemme. Vi tilbyder ladeløsninger til jeres boligforening, andelsforening eller grundejerforening, som gør administrationen enkel.

Læs om løsningerne til foreninger

Opladning af elbilsflåde

Har I en flåde af elbiler, som har behov for fleksibel og nem opladning både ude og hjemme? Vi tilbyder mulighed for opladning hjemme hos medarbejderen selv, på arbejdspladsen og på farten.

Læs om ladeløsninger til elbilsflåder
NRGi Christian fra kundeservice

Simpel, gennemsigtig og fremtidssikret

At finde den rette ladeløsning til jeres virksomhed, som passer nu og på sigt kan være komplekst. Vi guider jer igennem hele processen og finder den bedst mulige løsning til jeres virksomhed. 

Som kunde hos os kan I blandt andet se frem til:

 • En fremtidssikret løsning, der passer til netop jeres virksomhed
 • Professionel rådgivning om valg af ladebokse
 • Monta webportal, der gør opsætning og afregning simpel
 • Kontrol over, hvem der kan bruge boksene, hvornår og til hvilken pris
 • Installation udført af en erfaren elinstallatør
 • Kompetent service og rådgivning efter installation

Abonnementer og gebyrer

 • Pris for nedtagning og afhentning af lejet ladeboks 2.500 kr.
 • Opstartspris for leje af ladeboks 3.495 kr.
 • Tillægspris ved installation på ikke-brofaste øer 3.500 kr.
 • Pris for projektering 1.500 kr.
 • Gebyr ved forgæves installationsforsøg eller aflysning senere end 48 timer før aftalte installationstidspunkt 1.500 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Vil I høre mere om ladeløsninger til erhverv?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.

 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Ladebokse til store og små virksomheder

Zaptec Go

Zaptec Go er en af markedets mindste og smarteste ladebokse. Den er det oplagte valg, hvis I har brug for et mindre antal ladebokse.

Læs mere om Zaptec Go

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en robust oplader med et enkelt og smart design. Den er velegnet til jer, der har behov for flere ladestandere for eksempel ved arbejdspladsen.

Læs mere om Zaptec Pro