Juhl Bach Holding sikrer lejere og gæster nem opladning

Juhl Bach Holding sikrer nem opladning

I det nordlige Aarhus holder investeringsvirksomheden Juhl Bach Holding til. Virksomheden arbejder med langsigtede investeringer – både indenfor virksomheder og ejendomsudvikling. De investerer i flere forskellige typer af ejendomme og råder i dag over en række ejendomsprojekter – nogle er etableret, mens andre stadig er på tegnebrættet.

Om Juhl Bach Holding

Virksomheden investerer i ejendomme, men laver også ejendomsudvikling flere steder i landet. Derudover investerer de i start ups, og listen over virksomheder, som Juhl Bach Holding gennem årene har været med til at sikre fremdrift, er efterhånden lang.

Stillsv3 3.15.1 V1

Tidssvarende faciliteter

Stigende efterspørgsel på opladningsmuligheder fra flere lejere af virksomhedens ejendomme fik i 2022 Juhl Back Holding til at se sig om efter en fremtidssikret og fleksibel ladeløsning til to af deres adresser i Aarhus.

”Det er vigtigt for os, at faciliteterne i og omkring vores ejendomme er tidssvarende og moderne, og som et led i at sikre det, valgte vi i 2022 at investere i en samlet ladeløsning fra NRGi.” fortæller Jimmy Holm, Finance Director hos Juhl Bach Holding.

En komplet løsning

Juhl Bach Holding ejer og administrerer i dag i alt 26 NRGi ladestandere. Ladeløsningen giver blandt andet virksomheden adgang til NRGi’s webportal, hvor de selv kan administrere ladestanderne. Her kan de justere prisen på en kWh, bestemme hvem der skal kunne lade op, og hvornår de må lade op. De har med andre ord fuld kontrol over deres ladestandere.

"Faktisk betyder de muligheder, som webportalen giver os, at ladeløsningen over en overskuelig årrække kan blive en rentabel investering for os."
Jimmy Holm
Jimmy Holm1

God rådgivning og sparring

Der gik flere møder og snakke forud for beslutningen om, hvilken løsning der var den rette på Juhl Bach Holdings to lokationer.

”Vi fik rigtig god sparring fra NRGi’s rådgivere både i forhold til antal landstandere, placering og ikke mindst den tekniske løsning, inden vi tog den endelige beslutning om, hvad der skulle ske," fortæller Jimmy Holm. 

 

"Den gode dialog er fortsat efter installationen, og der er altid hjælp at hente, hvis vi har spørgsmål."
Jimmy Holm

Nem opladning på arbejdspladsen

Lejerne på de to adresser er glade for muligheden for at kunne lade op, mens de er på arbejde. Og ladestanderne bliver da også brugt flittigt af besøgende ved de to ejendomme.

”Vi har givet både lejere og gæster på de to adresser de bedst mulige forhold, når det kommer til at lade elbilen op, og på den måde kan vi måske være med til at skubbe flere i retningen af en elbil. Brugere af ladestanderne er godt tilfredse med både Zaptec ladeboksene og NRGi Opladning app’en.” fortæller Jimmy Holm.

Få et skræddersyet ladeløsning med flere ladestandere

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om jeres behøv til en ladeløsning.

Vi ser frem til at høre fra jer. 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.