Fastsæt selv prisen på jeres ladestandere


En af fordelene ved at have ladestandere ved virksomheden er, at de kan blive en ekstra indtægtskilde. I har fuld kontrol over prissætningen og kan skrue op eller ned for prisen efter brugere eller tider på døgnet. Læs mere om jeres muligheder her.

I kan selv fastsætte prisen for opladning

Hvis I vælger at installere ladestandere på arbejdspladsen, får I fuld kontrol over, hvordan I vil prissætte brugen af ladestanderne. Det giver jer flere forskellige muligheder.

Sæt en fast pris per kWh

I har først og fremmest mulighed for at sætte en fast pris per kWh. Det kan være en simpel og letforståelig model, der gør det nemt for brugerne at vide, hvad det koster at oplade elbilen hos jer.

Differentiér prisen

I har også mulighed for at differentiere prisen. Det vil sige, at I kan sætte forskellige priser for forskellige brugere. For eksempel kan I vælge at have en lavere pris for medarbejdere end for gæster.

Gør prisen variabel

I kan også vælge at gøre prisen variabel. Det vil sige, at prisen ændrer sig i forhold til forskellige faktorer – såsom tidspunktet på dagen, ugedagen eller efterspørgslen efter strøm. Det vil sige, at I kan skrue op eller ned for prisen efter behov.

Indfør en opstartstakst

I har også mulighed for at indføre en opstartstakst. Det betyder, at brugeren betaler et fast gebyr – uanset opladningens varighed eller mængden af strøm. 

Sådan lader ansatte eller gæster
Stillsv3 8.8.1 V2

Derfor er det smart selv at styre priserne

Der er flere fordele forbundet med selv at kunne styre priserne på opladning. Det giver jer først og fremmest mulighed for at tjene penge på opladning. På den måde kan opladning blive en decideret indtægtskilde.

I får også en stor grad af fleksibilitet, der giver jer mulighed for at tilpasse priserne til forskellige situationer og behov. I kan for eksempel vælge at sænke priserne i perioder, hvor efterspørgslen efter opladning er lav. Omvendt kan I hæve priserne i travle perioder for at maksimere indtjeningen.

At kunne styre priserne kan også bruges som et redskab til at tiltrække brugere til lige præcis jeres ladestandere. Ved at tilbyde attraktive priser på opladning kan I skille jer ud fra konkurrenterne og gøre jeres ladestandere endnu mere attraktive for både gæster og medarbejdere. 

Prissætningen kan også bruges til at fremme bestemte adfærdsmønstre. I kan eksempelvis give rabat til dem, der oplader uden for myldretiden for at opmuntre til en mere jævn belastning af elnettet. 

Kom i gang med at tilbyde opladning på arbejdspladsen

Hvis I investerer i ladestandere på arbejdspladsen, har I selv mulighed for at styre prisen og på den måde tjene på, at medarbejdere og gæster lader op hos jer. Men udover den fleksible prissætning er der også en række andre fordele for jer som virksomhed:

  • Attraktivt personalegode
  • Praktisk løsning til firmabiler
  • Bidrag til den grønne omstilling
Læs om opladning på arbejdspladsen

Vil I høre mere om ladeløsninger til erhverv?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.

 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.