Hvad sker der efter installationen?


Når ladestanderne er installeret af en autoriseret elinstallatør, og alt det tekniske er sat op, er det tid til at få gavn af jeres nye ladestandere. Vi guider jer gennem, hvad der sker efter installation, så I kan blive godt klædt på til at udnytte jeres nye ladestandere optimalt.

Kom godt i gang med NRGi Opladning 

Når medarbejdere eller gæster skal lade op på jeres ladestandere, foregår det hele i app’en NRGi Opladning. 

I app’en kan medarbejdere eller gæster:

 •  Starte og stoppe opladning ved jeres ladestandere
 • Vælge betalingskort – eksempelvis firmakortet
 • Udnytte ladestanderen smartest – enten når strømmen er billigst eller grønnest

I app’en har virksomheden mulighed for at:

 • Registrere ladestanderne som offentligt tilgængelige
 • Fastsætte prisen på opladning
 • Bestemme, hvem der kan bruge ladestanderne
NRGi Christian fra kundeservice

Kompetent service efter installation

Når jeres ladestandere er installeret, er I i trygge hænder. Vi tilbyder nemlig en kompetent servicepakke, så I kan være helt sikre på, at jeres ladestandere er i topform. Med vores serviceaftale får I:

 • Mulighed for elrefusion
 • Fuld garanti
 • Rådgivning om opladning og drift
 • Adgang til support 24/7
 • Smarte opladningsfunktioner
 • Fuld garanti så længe der betales serviceabonnement

På den måde kan I være helt sikre på, at I ikke bliver overladt til jer selv. Vi hjælper jer godt i gang med jeres nye ladestandere.

Fuld kontrol over, hvem der kan lade

Vidste I, at I selv har fuld kontrol over, hvem der bruger jeres ladestandere? I kan eksempelvis opsætte ladestandere til kun at være tilgængelige for medarbejdernes firmabiler. Det kan være en stor fordel, hvis I har mange firmabiler, der dagligt skal kunne køre på fuld opladning.

I kan også give jeres medarbejdere mulighed for at lade deres privatbiler ved ladestanderne. Det er et attraktivt personalegode, der kan bidrage til at øge medarbejdertilfredsheden.

Har I ofte gæster på besøg, kan I også vælge at gøre ladestanderne tilgængelige for dem. Det er en service, der vil blive værdsat af jeres gæster, og som samtidig signalerer, at I tager ansvar for miljøet.

I kan vælge at gøre ladestanderne tilgængelige for alle. Det kan være en god indtjeningsmulighed, og samtidig er det en måde, hvorpå I kan bidrage til den grønne omstilling.

Læs mere om hvem der kan lade op
Stillsv2 1.1

Fastsæt selv prisen på opladningen

Udover at bestemme hvem der kan bruge jeres ladestandere, har I også fuld kontrol over prisen. I har altså mulighed for at fastsætte prisen efter jeres eget ønske.. 

En af de muligheder, I har, er at differentiere prisen. Det vil sige, at I kan sætte forskellige priser for forskellige brugere. Det kan være, at I ønsker at tilbyde en lavere pris for jeres medarbejdere som en del af deres ansættelsesfordele. Eller måske vil I give særlige rabatter til dem, der oplader uden for myldretiden.

En anden mulighed er at sætte en fast pris per opladning. Det kan være en simpel og letforståelig model, der gør det nemt for brugerne at vide, hvad det koster at oplade hos jer. Det kan være en god løsning, hvis I ønsker at holde det så simpelt som muligt – for både jer selv og brugerne.

I kan også vælge at gøre prisen variabel. Det vil sige, at prisen ændrer sig i forhold til forskellige faktorer – såsom tidspunktet på dagen, ugedagen eller efterspørgslen efter strøm. På den måde kan I skrue op eller ned for prisen efter behov og optimere jeres indtjening.

Se, hvordan I kan styre priserne

Vil I høre mere om ladeløsninger til erhverv?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.

 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.