Lad din firmabil op med offentlige ladestandere


Er din firmabil en elbil? Så har du mulighed for at lade op med offentlige ladestandere. Bliv klogere på fordelene ved offentlig opladning her, og find ud af, hvad du skal være opmærksom på.

Gør brug af de mange offentlige ladestandere

Hvis du er på farten med din firmabil, har du rig mulighed for at lade bilen op ved en offentlig ladestander. I Danmark er der nemlig et omfattende netværk af offentlige ladestander, der gør det nemt for dig at lade op, uanset hvor du befinder dig. 

Offentlige ladestandere er typisk placeret ved strategiske knudepunkter som større veje, rastepladser, indkøbscentre og i bymidter. Netværket er i konstant vækst, og det betyder, at adgangen til opladningen løbende bliver mere og mere tilgængelig over hele landet.

Stillsv3 8.8.1 V2

Sådan lader du op offentligt

Hvis du skal lade din firmabil op offentligt, er der flere måder, betalingen kan foregå på:

  • Med ladebrik
  • Med brændstofkort
  • Med app
  • Med eget kreditkort

Med et brændstofkort, ladebrik   og app undgår du selv at lægge ud for din opladning. Her kan du koble dit firmakort på, så regningen bliver sendt direkte til virksomheden. På den måde slipper du som medarbejder for at skulle lave et udlæg. Hvis du i stedet bruger dit eget kreditkort eller en app, hvor dit kreditkort er tilknyttet, så bliver udgiften typisk lavet som et udlæg. Her får du altså refunderet beløbet på et senere tidspunkt.

Fordele ved at lade firmabilen offentligt

Der er flere fordele ved at kunne lade din firmabil op ved en offentlig ladestander. Vi gennemgår et par af de centrale her:

  • Få masser af fleksibilitet: Det giver dig først og fremmest en stor fleksibilitet. Med adgang til det brede netværk af offentlige ladestandere i Danmark kan du nemt og hurtigt lade din bil op, uanset hvor du befinder dig. Det betyder, at du altid kan være sikker på at have strøm på din bil – selv når du er på farten.
  • Lad hurtigt op: Mange offentlige ladestandere tilbyder også ekstra hurtig opladning. Du finder nemlig flere hurtig- og lynladere. Det gør det endnu nemmere og mere bekvemt at lade din firmabil op offentligt.

Hvis du er bekymret for, om opladningen tager for meget af din tid, er der heldigvis rig mulighed for at bruge ventetiden på frokostpause eller telefonmøder.

Ladekabel I En Elbil

Lad op offentligt med vores ladeløsning

Med vores ladeløsning er det nemt og bekvemt at lade din firmabil op offentligt. I NRGi Opladning app’en kan du nemlig holde styr på dine opladninger og afregninger.

Sådan fungerer det

Når du har foretaget en opladning ved en offentlig ladestander, overføres beløbet automatisk fra virksomhedens Wallet til din personlige Wallet i app’en. Afregningen sker med det samme, så du slipper for bøvlet med udlæg og efterfølgende refusion.

Med vores ladeløsning får du adgang til et stort netværk af offentlige ladestandere i Danmark og over 600.000 ladestandere i hele Europa. Det giver dig masser af fleksibilitet, når du er på farten – både i Danmark og i udlandet.

Læs mere om vores ladeløsning

Dét skal du være opmærksom på, hvis du lader op i offentligheden

Når du lader din firmabil op ved en offentlig ladestander, er der et par ting, du skal være opmærksom på. 

  • Pris: For det første er det vigtigt at huske, at priserne for opladning kan variere fra sted til sted. Nogle ladestandere tilbyder en fast pris per opladning, mens andre tager betaling per kWh.
  • Ladetid: Du skal også være opmærksom på, at opladningstiden kan variere. Den afhænger af flere forskellige faktorer – både din bils batterikapacitet og ladestanderens effekt. 
  • Tilgængelighed: Selvom ladenetværket er stort og i konstant vækst, er der stadig områder, hvor der er lidt længere imellem udbuddet af ladestandere. Det er derfor en god idé at undersøge tilgængeligheden på forhånd, hvis du skal på en længere køretur.

Det er altså en god idé at undersøge udbuddet af offentlige ladestandere og være forberedt på variationer, når det kommer til både pris og ladetid.

Vil I høre mere om ladeløsninger til erhverv?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.

 


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.