Ladestandere i andels- og boligforeninger


Gør det attraktivt for jeres beboere at køre elbil, og undgå bøvl med afregning og papirarbejde.

I takt med at flere og flere køber elbiler, vokser behovet for adgang til ladestandere – også i boligforeninger. Vores ladestandere til boligforeninger gør det attraktivt for jeres beboere at køre elbil. Og du slipper for bøvl med afregning og papirarbejde.

Bestil et opkald
NRGI boligblok i aarhus

Derfor bør I installere ladestandere i boligforeningen

Der er flere fordele ved at installere ladestandere i boligforeningen – både for beboerne og boligforeningen. Vi har samlet nogle af de vigtigste grunde til, hvorfor I bør overveje at installere ladestandere til kollektiv opladning for jeres beboere.

  • Beboertilfredshed: At etablere ladestandere i en boligforening er først og fremmest en god service for beboerne. På den måde kan initiativet være med til at øge beboertilfredsheden.
  • Attraktiv boligforening: Det kan også bidrage til at gøre foreningen mere attraktiv overfor potentielle nye lejere og ejere – især dem, der allerede har eller overvejer at få en elbil.
  • Fremtidssikret løsning: Flere og flere danskere skifter til elbiler, og det er bare et spørgsmål om tid, før ladestandere bliver en nødvendighed – også for beboere i landets mange boligforeninger. Ved at tage skridtet nu kan I derfor forberede jer på fremtidens behov.
  • Miljøvenlighed: Ladestandere i boligforeninger bidrager også til den grønne omstilling. Og initiativet kan derfor også være med til at styrke boligforeningens grønne profil.  

At installere en ladestander i boligforeningen er altså en investering, der kan give mange fordele – på både kort og lang sigt.

Vil I høre mere om vores ladeløsninger?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så hører I mere, lige så snart vi er klar med en ladeløsning, der passer til jeres behov.


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Ladestandere i boligforeningen: Dét bør I overveje

At få installeret ladestandere i jeres boligforening er en proces, der kræver både planlægning og forberedelse. Og der er flere faktorer, I bør overveje.

Antal ladestandere: I skal først og fremmest tage stilling til, hvor mange ladestandere der er behov for i boligforeningen. Det kan afhænge af antallet af beboere eller parkeringsområdets muligheder. 

Placering af ladestanderne: I skal også overveje, hvor ladestanderne skal placeres. De bør være nemme at komme til for alle beboere. Har I mon en fælles parkeringsplads, hvor der kan etableres ladestandere?

Fordeling af omkostninger: Det er også vigtigt at overveje omkostningerne til boligforeningens ladestandere. Skal de dækkes af foreningen, eller skal beboerne betale en andel? 

Boligforeningen bestemmer, hvem der må bruge ladestanderne

Som boligforening har I fuld kontrol over, hvem der må bruge ladestanderne. Det er en stor fordel, da det giver mulighed for at tilpasse adgangen efter foreningens specifikke behov og ønsker. 

Det kan for eksempel være, at I ønsker, at ladestanderne udelukkende skal være tilgængelige for beboerne i boligforeningen. Det kan være en god løsning, hvis I har mange beboere med elbiler, der har behov for regelmæssig opladning. På den måde sikrer I, at der altid er ledige ladestandere til rådighed for beboerne.

Det kan også være, at I ønsker at gøre ladestanderne tilgængelige for gæster og resten af offentligheden. Det kan være en god service at tilbyde, hvis I ofte har besøgende, der kommer i elbil. Det kan også være en god måde, at tjene lidt ekstra på ladestanderne.

Læs mere om adgangsmuligheder
Stillsv2 1.1

Hvad koster det at bruge boligforeningens ladestandere?

Det er faktisk boligforeningen selv, der har kontrollen over, hvad det koster at bruge ladestanderne. Det betyder, at I som boligforening har mulighed for at bestemme, hvad prisen per kWh skal være. Det giver jer stor fleksibilitet og mulighed for at tilpasse prisen efter jeres specifikke behov og ønsker.

I kan vælge at sætte en fast pris per kWh. Det kan være en god løsning, hvis I ønsker at gøre det nemt og overskueligt for beboerne. Med en fast pris ved beboerne altid, hvad det vil koste dem at oplade deres elbiler ved jeres ladestandere.

Alternativt kan I vælge at have en variabel pris. Det kan være en god løsning, hvis I ønsker at kunne justere prisen efter forskellige faktorer – såsom tidspunktet for opladning eller efterspørgslen.

I har endda også mulighed for at differentiere prisen på den enkelte ladestander, alt efter hvem der bruger ladestanderen. Det kan være en fordel, hvis I eksempelvis ønsker at give beboerne i boligforeningen en lavere pris på ladestanderen end gæster og offentligheden.

Læs mere om prisen

Webportal til nem styring og afregning

Når jeres ladestander er installeret, får I som en del af ladeløsningen også adgang til Montas webportal og NRGi Opladning app’en. Det har fordele for både boligforeningen og beboerne. 

Boligforeningen

I får en nem og overskuelig løsning til håndteringen af jeres ladestandere. Portalen giver jer mulighed for at administrere adgangsniveauer, så I kan bestemme, hvornår ladestanderne skal være tilgængelige for beboerne eller for offentligheden. 


Webportalen gør det også let at fastsætte priser for opladning og holde styr på brugernes opladninger og betalinger. På den måde slipper I for omstændigt  papirarbejde og får det fulde overblik lige ved hånden.

Beboerne

Beboerne vil få glæde af NRGi Opladning app’en. App'en giver beboerne et fuldt overblik over deres opladninger og betalinger, hvilket gør det let at holde styr på udgifterne.

Et andet stort plus ved app'en er muligheden for at sætte sig i kø til en ledig ladestander. Beboerne modtager en notifikation, når det er deres tur. Det gør det noget nemmere at planlægge opladningen.

Ladebokse der passer til jeres behov

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en robust oplader med et enkelt og smart design. Den er velegnet til jer, der har behov for flere ladestandere for eksempel i en stor andelsboligforening.

Læs mere om Zaptec PRO

Zaptec Go

Zaptec Go er en af markedets mindste og smarteste ladebokse. Den er det oplagte valg, hvis I har brug for et mindre antal ladebokse i jeres forening.

Læs mere om Zaptec Go