Hånd tilslutter ladekabel til ladeboks

Opsæt ladestandere ved jeres hotel

Opsætningen af ladestandere giver en række fordele for både jer og jeres gæster.

Istock 1416163159

Tilbyd jeres gæster ubesværet opladning 

Med ladestandere tilgængelige ved jeres hotel behøver gæster med elbil ikke bekymre sig om, hvor den nærmeste offentlige ladestander befinder sig. I stedet kan de nemt oplade deres elbil samme sted, som de overnatter. Tilgængeligheden af ladestandere kan derfor blive afgørende for, om en gæst vælger ét hotel fremfor et andet.

Installationen af ladestandere sender også et stærkt signal om, at I tager del i den grønne omstilling, hvilket kan tiltrække mere miljøbevidste gæster.

Ladeløsning Erhverv Nrgi

Ladestandere som ekstra indtægtskilde

Udover at gøre livet nemmere for elbilsejere, kan I også selv drage fordel af at opsætte ladestandere. Ved at tilbyde opladning til elbiler på hotellets parkeringspladser, kan I tjene penge, hver gang en gæst sætter sin elbil til opladning.

I har nemlig selv kontrol over prissætningen på ladestanderne. I kan tilpasse prisen pr. kWh samt fastsætte tidsrum og perioder, hvor ladestanderne er tilgængelige. Det giver jer en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at optimere fortjenesten baseret på efterspørgslen og sæsonmæssige udsving.

Offentlige eller private ladestandere?

Udover at tilbyde jeres gæster hurtig og nem opladning, er det også muligt at gøre ladestanderne offentligt tilgængelige. Det betyder, at alle kan bruge dem, uanset om de er gæster på hotellet eller ej, hvilket kan gøre det nemmere at tjene investeringen ind igen. Derudover kan I differentiere priserne, så jeres gæster har mulighed for at oplade til en lavere pris sammenlignet med eksterne, der ønsker at bruge jeres ladestandere.

Beslutningen om, hvorvidt hotellets ladestandere skal være private eller offentligt tilgængelige er I selv herre over, og opsætningen kan nemt ændres.

Skal I have ladestandere ved jeres hotel?

Send os jeres kontaktoplysninger gennem formularen. Så ringer vores rådgiver til jer angående en ladeløsning, der passer til netop jeres behov.

Hos os får I:

  • Professionel rådgivning om valget af ladestander
  • Kontrol over, hvem der kan bruge ladestanderne – hvornår og til hvilken pris
  • Installation udført af en autoriseret el-installatør
  • Kompetent service og rådgivning efter installation


Ja tak, jeg vil gerne have rådgivning, konkurrencer, tilbud og nyheder fra NRGi-koncernen via e-mail, sms, telefonopkald og notifikationer fra vores apps. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen her. Vil du vide, hvordan vi behandler dine oplysninger? Læs mere i vores persondatapolitik for markedsføring.

Når du kontakter NRGi Elhandel A/S, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Gå på opdagelse i vidensuniverset

Her kan du som arbejdsgiver og virksomhed blive klogere på et eksplosivt marked af ladeløsninger og stadigt stigende popularitet af elbiler.

Bliv klogere på ladeløsninger til erhverv