Artikel

Netselskabet KONSTANT får ny direktør


Betina Haugaard Heron (52) er tiltrådt som ny direktør for vores netselskab KONSTANT, der er en del af vores samlede koncern.

Adm. direktør for netselskabet KONSTANT, Betina Haugaard Heron.

Betina Haugaard Heron er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en mastergrad i energiret fra Aarhus Universitet.

Hun kommer fra en stilling som forretningschef i den rådgivende ingeniørvirksomhed NIRAS.

Hos NIRAS havde hun ansvar for virksomhedens aktiviteter inden for miljø- og offshore og for ca. 120 medarbejdere fra afdelinger i ind- og udland.

Om KONSTANT

KONSTANT leverer en effektiv, bæredygtig og fremtidssikret elforsyning til næsten en kvart million borgere i Østjylland, herunder byer som Aarhus, Horsens og Hedensted samt øer som Samsø og Tunø.

“Jeg er glad og stolt over at få tildelt stillingen som direktør i KONSTANT, og jeg glæder mig til at komme i gang med det vigtige arbejde.”
Betina Haugaard Heron Adm. direktør i KONSTANT

Glæder sig til det vigtige arbejde

Betina Haugaard Heron overtager nu ansvaret for ca. 90 medarbejdere i KONSTANT efter Søren Risager, som går på pension efter at have været ansat i NRGi siden 1997 og direktør i KONSTANT siden 2008.

Betina har siden 2021 været medlem af bestyrelsen i KONSTANT og har derfor allerede et godt kendskab til selskabet og dets aktiviteter.

”Jeg er glad og stolt over at få tildelt stillingen som direktør i KONSTANT, og jeg glæder mig til at komme i gang med det vigtige arbejde, KONSTANT udfører,” siger Betina Haugaard Heron, som tilføjer:

”For mig er det meget meningsfuldt at være med til at sikre en effektiv, bæredygtig og fremtidssikker forsyning, som er en af nøglerne til at indfri ambitionerne for den grønne omstilling. Jeg ser frem til at være endnu tættere på forretningen og eksekvere på strategien i praksis.” 

“Elnettet er med til at bane vejen for den grønne omstilling i Danmark.”
Betina Haugaard Heron Adm. direktør i KONSTANT

Stor fokus på elnettet

Den nye KONSTANT-direktør betragter udbygningen af elnettet som en særligt spændende og vigtig opgave.

“Elnettet er med til at bane vejen for den grønne omstilling i Danmark. Da en større og større del af vores energiforbrug, fra transport til varme, vil trække på elsystemet, er det helt afgørende, at vi kan lede endnu mere grøn strøm ud i nettet, så vi sikrer en stærk forsyning baseret på vedvarende energikilder,” siger Betina Haugaard Heron.

Betina Haugaard Heron bor i Risskov i Aarhus sammen med sin familie, der foruden ægtemanden Tom Heron også tæller tre børn på 14, 17 og 19 år. I fritiden dyrker Betina Haugaard Heron løb, yoga og familietid på vandet og i vildmarken ved sommerhuset i Klitmøller.

Andre nyheder

Nyheder
Hørkram 3

Overskudsvarme fra Hørkram Foodservice bliver til fjernvarme

Naturgas er snart fortid i Hørkram Foodservice. Fremover vil overskudsvarme fra Hørkram Foodservice logistikcenter i Sorø blive anvendt til opvarmning af husstande og til logistik­centeret selv.

26.06.2023

Hans Jørgen Lorenzen (1)

Danske virksomheder skrinlægger vigtige energi­forbedringer

Energioptimerings­projekter gavner både klimaet og danske virksomheders bundlinje. Desværre bliver alt for mange projekter skrinlagt i håbet om at ramme markedet rigtigt.

15.06.2023

Elcon 1

Lysstofrør udfases: Kun få virksom­heder har opdaget det

Til august bliver de mest almindelige lysstofrør - T5 og T8 - udfaset i Danmark, som følge af nye EU-regler.

12.06.2023

Vindmøller I Tagmarken (1)

Investering: Vi opkøber syv vindmøller

Vi øger vores produktions­kapacitet af vindenergi med opkøbet af syv landvindmøller. Det skal imødekomme den stigende efterspørgsel efter vedvarende energi.

02.06.2023