Artikel

NRGi ændrer ledelsen i ELCON


NRGi har ansat Tommy Hansen som ny direktør for forretnings­området ELCON.

Dusager

Ansættelsen af Tommy Hansen skal sikre, at ELCON fortsætter med at udvikle de mange strategiske markeds­muligheder, de har i den grønne omstilling, og at de til stadighed sikrer konkurrence­dygtige værdi­tilbud og løsninger, der kan matche kundernes behov og efter­spørgsel.

ELCON, som er et forretningsområde i NRGi-koncernen, ønsker at være kundernes foretrukne partner, når det handler om at realisere deres ambitioner i den grønne omstilling.

Derfor styrker virksomheden nu sit fokus på at skabe stærke værdi­tilbud og løsninger til kunderne inden for elektrificering og digitalisering.

”For at kunne lykkes med dette har vi vurderet, at kræver en ny profil i spidsen for ELCON i form af en stærk kommerciel profil, som har erfaring fra store tekniske industri- og servicevirksomheder. Derfor har vi ansat Tommy Hansen som ny administrerende direktør i ELCON,” siger Jacob Vittrup, der er administrerende direktør i NRGi-koncernen.

Tommy Hansen

Stærk kommerciel baggrund

Tommy Hansen kommer til ELCON med en stærk kommerciel baggrund fra større tekniske virksomheder.

Siden 1992 har han haft flere led­ende stillinger i Danfoss kon­cernen, som var kundevendte. De sidste fem år har Tommy arbejdet for Kamstrup i rollen som Senior Vice President i Heat og Cooling divi­sionen.

Tommy er oprindelig uddannet klejn­smed, men har senere ud­dannet sig til ingeniør og suppleret med en MBA-uddannelse samt en bestyrelses­uddannelse på Copenhagen Business School (CBS).

Ledelsesændringen betyder, at samarbejdet med Karsten Lønvig, som har været ansat i virksomheden siden 2019, er ophørt:

”Jeg vil gerne takke Karsten for indsatsen gennem årene. Han har bidraget markant til ELCONs udvikling – de seneste to år i rollen som CEO - og har medvirket til at styrke vores interne strukturer og processer,” siger Jacob Vittrup.


Om ELCON

ELCON er et forretningsområde i NRGi-koncernen med over 1.200 medarbejdere, hovedsæde i Aarhus og afdelinger i hele landet.

Med en bred vifte af eltekniske kompetencer bidrager ELCON aktivt til den grønne omstilling ved at skabe energirigtige løsninger. Det er virksomhedens målsætning af være kundernes foretrukne grønne eltekniske partner og derved være med til at skabe positiv forandring mod en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere om ELCON her.

Henvendelser

Spørgsmål til denne med­delelse rettes til Kommuni­kations­chef Tommy Jakobsen på toja@nrgi.dk eller på tlf. 5234 2654.

 

Læs vores seneste nyheder

Nyheder
Solcelleanlæg Ved Nees

NRGi og Sampension bag nyt stort solcelle­anlæg på Djursland

Sammen med Sampension investerer vi via vores selskab NRGi Renewables et større trecifret millionbeløb i en kommende østjysk solcellepark, der skal producere 132.000 MWh om året.

24.06.2024

Nrgi Dusager 22

Vi op­køber Energy­Solution

Den markante efterspørgsel efter ESG-rådgivning og energioptimering har fået os til at opkøbe virksomheden EnergySolution.

04.06.2024

Solcellepark I Nees

Vi præsen­terer et tilfreds­­stillende resultat

Vi kom ud af 2023 med et tilfreds­stillende resultat på 433 millioner kroner efter skat.

01.05.2024

ELCON Holstebro

ELCON indvier intelligent kompetence- og teknikhus

Den 8. december indvier ELCON deres nye kompetence- og teknikhus i Holstebro. Her kan kunder, medarbejdere og samarbejds­partnere få en guidet rundtur i de nye rammer.

06.12.2023