Artikel

Vi op­køber Energy­Solution


Den markante efterspørgsel efter ESG-rådgivning og energioptimering har fået os til at opkøbe virksomheden EnergySolution.

Nrgi Dusager 22

Den grønne omstilling står højt på dagsordenen hos mange af landets virksomheder, som i disse år bliver mødt af skærpede EU-direktiver og nye lovkrav om rapportering af deres bæredygtige tiltag.

Her i NRGi mærker vi også den stigende efterspørgsel efter ekspertise inden for energioptimering fra både små og mellemstore virksomheder samt nogle af landets største selskaber.

For at imødekomme den voksende interesse for energioptimering har vi opkøbt EnergySolution, en virksomhed, der er kendt for sine stærke kompetencer inden for rådgivning om proces- og energioptimering og ESG-agendaen.

“Det kræver viden og handling at indfri poten­tialer for grøn omstilling og økonomiske besparelser, og den opgave har Energy­Solution løftet med stor succes og engagement.”
Hans Jørgen Lorenzen Direktør i NRGi

Større rådgivnings­kapacitet

Ifølge Hans Jørgen Lorenzen, direktør her i NRGi, vil tilgangen af erfarne kræfter fra EnergySolution gøre det muligt for os at hjælpe endnu flere virksomheder med at identificere og realisere energibesparende projekter.

”Vi glæder os til, at EnergySolution bliver en del af NRGi-koncernen. Det er en virksomhed, der alle dage har haft et stort fokus på den grønne omstilling, hvilket matcher vores værdier og ambitioner om at accelerere den grønne omstilling. Det er også en virksomhed, der er anerkendt branchen for sine stærke faglige kompetencer og gode relationer til kunderne,” lyder det fra Hans Jørgen Lorenzen, som tilføjer:

”Det kræver viden og handling at indfri potentialer for grøn omstilling og økonomiske besparelser, og den opgave har EnergySolution løftet med stor succes og engagement. Ikke mindst i kraft af deres evne til at forstå og tage udgangspunkt i virksomhedernes kerneforretning, når de bl.a. hjælper dem med at optimere deres processer og energiforbrug.”

Hans Jørgen Lorenzen (1)

Direktør i NRGi, Hans Jørgen Lorenzen, glæder sig over at EnergySolution bliver en del af NRGi.

Stærke kompetencer inden for ESG

Med opkøbet af EnergySolution overtager vi også en række medarbejdere, der har specialiseret sig i ESG og bæredygtighed. En disciplin inden for energirådgivning, der bliver stadig vigtigere på grund af ny lovgivning og EU-direktiver.

”Der er ingen tvivl om, at hele ESG-området får stadig større indflydelse, og med opkøbet af EnergySolution styrker vi vores kompetencer inden for dette felt. Det er en gevinst for os og for vores kunder, da vi nu kan tilbyde endnu mere omfattende og specialiserede ydelser,” siger Hans Jørgen Lorenzen.

“Ved at blive en del af noget større, får vi muligheden for at accelerere denne omstilling i langt højere grad, end vi kunne før.”
Martin Raaby Skou Grundlægger, EnergySolution

En del af noget større

Hos EnergySolution er man også tilfreds med salget.

Det fortæller Martin Raaby Skou, der grundlagde EnergySolution i 2012.

”Vi er grundlagt på ambitionen om den grønne omstilling; længe før det for alvor blev italesat. Ved at blive en del af noget større, får vi muligheden for at accelerere denne omstilling i langt højere grad, end vi kunne før. Og samtidig har det været afgørende for mig, at NRGi er en dansk virksomhed baseret på gode, sunde værdier,” siger Martin Raaby Skou.

Michael Reventlow-Mourier, der er adm. direktør og medejer af EnergySolution, supplerer.

”Forretningsmæssigt er det en klar fordel med den tyngde, som NRGi har, kombineret med en lang række komplementære værditilbud, som vores kunder vil få stor fordel af. Og så er det en stor fordel, at vores ledelse og medarbejdere får en væsentlig tyngde i den nye organisation. Det glæder jeg mig meget til,” lyder det afsluttende fra Michael Reventlow-Mourier. 

Læs vores seneste nyheder

Nyheder
Solcellepark I Nees

Vi præsen­terer et tilfreds­­stillende resultat

Vi kom ud af 2023 med et tilfreds­stillende resultat på 433 millioner kroner efter skat.

01.05.2024

ELCON Holstebro

ELCON indvier intelligent kompetence- og teknikhus

Den 8. december indvier ELCON deres nye kompetence- og teknikhus i Holstebro. Her kan kunder, medarbejdere og samarbejds­partnere få en guidet rundtur i de nye rammer.

06.12.2023

Nrgi Ladestandere

Ny opladningsapp på vej til elbils­ejere

Elbilernes stigende popularitet får os til at styrke vores position på markedet for ladeløsninger og lancere en ny opladnings­app i samarbejde med Monta.

10.11.2023

Jacob Vittrup

Vi forpligter os til SBTi

I NRGi-koncernen vil vi gå videnskabeligt til værks for at indfri vores klimamål. Derfor har vi valgt at forpligte os til SBTi og basere vores klimamål på den seneste forskning.

01.11.2023