Artikel

Ny opladningsapp på vej til elbils­ejere


Elbilernes stigende popularitet får os til at styrke vores position på markedet for ladeløsninger og lancere en ny opladnings­app i samarbejde med Monta.

En kvinde sætter et ladekabel i en Tesla

I takt med at elbiler bliver et mere almindeligt syn på de danske veje, stiger behovet for ladeløsninger også markant.

Det mærker vi også her i NRGi, hvor vi ønsker at være en markant aktør, når det kommer til ladeløsninger til både private og erhvervskunder.

For at indfri denne målsætning har vi styrket vores strategisk samarbejde med den danske softwarevirksomhed Monta, der i dag leverer teknologien til mere end 200 forskellige typer ladestandere.

Målet for samarbejdet er en kommende opladningsapp fra os, der vil være udviklet på softwarevirksomhedens platform.

Appen vil blandt andet gøre det nemmere for folk at oplade deres elbil, når strømmen er billigst eller kommer fra vedvarende energi.

“Med vores kommende løsning vil vi sikre, at både privatkunden og virksomheds­ejeren føler sig trygge, når de træffer deres valg.”
Jacob Schmidt Markedsdirektør i NRGi

Ser frem til at lancere opladningsapp 

Her i NRGi glæder vi os til at lancere opladningsappen. Det fortæller Jacob Schmidt, der er markeds­direktør hos os. 

“Markedet for elbiler og ladeløsninger er inde i en rivende udvikling. Men for mange bilister er det måske første gang, de skal vælge en ladeløsning, og det kan være svært at gennemskue, hvad man skal vælge. Med vores kommende løsning vil vi sikre, at både privatkunden og virksomheds­ejeren føler sig trygge, når de træffer deres valg,” siger Jacob Schmidt.

At samarbejdet falder på Monta, er ikke en tilfældighed.

Lige siden den hurtigtvoksende software­virksomhed startede i 2020, har de haft fokus på innovative lade­løsninger og gode bruger­oplevelser.

Og det er netop deres fokus på den gode brugeroplevelse, der er én af årsagerne til, at vi har valgt dem til at udvikle vores opladningsapp.

“Vores ambition er at have de mest tilfredse elbilskunder. Det kræver, at vi håndplukker robuste løsninger og ønsker at skabe den bedste brugeroplevelse for vores kunder. Lige fra installationen af den prisvindende ladeboks vi tilbyder til den opladningsapp, som folk skal bruge hver dag. Og med dette samarbejde får vi en fremtidssikret app, som løbende vil blive videreudviklet, så kunderne altid har glæde af de nyeste teknologiske muligheder,” siger Jacob Schmidt.

“Vi er utroligt glade for at udvide vores samarbejde med NRGi. Sammen ser vi frem til at levere en innovativ opladnings­app.”
Casper Rasmussen Grundlægger og administrerende direktør i Monta.

Fælles mål om brugervenlige løsninger

Udsigten til at skabe innovative og brugervenlige løsninger til elbilsejere og en udvidelse af det eksisterende samarbejde, får også Monta til at glæde sig over at kunne lancere en opladningsapp sammen med os.

“Vi er utroligt glade for at udvide vores samarbejde med NRGi. Sammen ser vi frem til at levere en innovativ opladningsapp, der vil gøre det nemmere og mere bekvemt for elbilsejere at lade deres køretøjer. Dette partnerskab understreger vores fælles mål om at tilbyde brugervenlige og fremtidssikrede løsninger til elbilskunderne og bidrage til den grønne omstilling af transportsektoren,” fortæller Casper Rasmussen, grundlægger og administrerende direktør i Monta.

Læs vores seneste nyheder

Nyheder
Jacob Vittrup

Vi forpligter os til SBTi

I NRGi-koncernen vil vi gå videnskabeligt til værks for at indfri vores klimamål. Derfor har vi valgt at forpligte os til SBTi og basere vores klimamål på den seneste forskning.

01.11.2023

Dusager

Vi overtager Scanenergi

Handlen skal styrke vores strategiske position inden for rådgivning, energioptimering og elaftaler til erhvervslivet.

25.10.2023

Drift Og Vedligeholdelsesplan

Nyt samarbejde skal hjælpe bolig­foreninger med at spare

Det skal være nemmere for andelsboligforeninger at vedligeholde deres bygninger og reducere energiforbruget. Det er målet med et nyt samarbejde mellem os og Nykredit.

22.09.2023

Nrgi Rådgiver Står Sammen Med En Kunde (2)

Energibesparelser bliver mere og mere populære

Svingende elpriser og nye krav til miljørapportering øger efterspørgslen på energibesparende tiltag hos flere af landets virksomheder.

17.08.2023