Artikel

Vi overtager Scanenergi


Handlen skal styrke vores strategiske position inden for rådgivning, energioptimering og elaftaler til erhvervslivet.

NRGi hovedkontor i Aarhus set udefra

Lavere energiomkostninger. Grønne elaftaler fremfor fossile løsninger. Og mindre påvirkning af miljøet.

I de seneste år er efterspørgslen efter grønne elaftaler og energibesparelser steget markant blandt landets virksomheder.

Her i NRGi har vi et stort fokus på at levere rådgivning og grønne løsninger til netop den kundegruppe, som Scanenergi har.

Derfor ser vi særdeles gode muligheder i opkøbet i form af at kunne tilbyde endnu stærkere værditilbud til vores og deres kunder.

“Scanenergi har i mange år markeret sig som en stærk aktør inden for salg af elaftaler og energioptimering til erhvervssegmentet.”
Jacob Schmidt Markedsdirektør i NRGi
Markedsdirektør i NRGi, Jacob Schmidt.

Markedsdirektør i NRGi, Jacob Schmidt, glæder sig til at byde Scanenergi velkommen til NRGi.

Det oplagte match

Ifølge Jacob Schmidt, der er markedsdirektør her i NRGi, var det blandt andet Scanenergis stærke resultater og fokus på den grønne omstilling, der gjorde den midtjyske virksomhed til et oplagt match for os.

“Vi er meget glade for, at Scanenergi bliver en del af NRGi. Scanenergi har i mange år markeret sig som en stærk aktør inden for salg af elaftaler og energioptimering til erhvervssegmentet,” siger Jacob Schmidt, som tilføjer:

“Det er en veldrevet forretning, der er både respekteret og vellidt i branchen. Ikke mindst for deres kompetente medarbejdere, som deler vores vision om at accelerere den grønne omstilling og skabe en mere bæredygtig fremtid ved at tilbyde kvalitetsløsninger til kunderne.”

Ifølge Jacob Schmidt vil opkøbet af Scanenergi ikke påvirke medarbejdernes dagligdag.

Scanenergis lokation i Ikast vil blive opretholdt, og medarbejderne vil fortsætte deres arbejde fra basen i Ikast.

“Vi ser nu frem til at blive en del af NRGi, hvilket vil tilføre begge virksomheder stærke kompetencer.”
Jørn Zielke CEO i Scanenergi

Flere forretningsmuligheder

Hos Scanenergi ser man også frem til at blive en del af vores koncern, hvor de får mulighed for at trække på et bredere udvalg af løsninger inden for energioptimering og rådgivning og dermed kan tilbyde kunderne endnu bedre løsninger.

Det forklarer Jørn Zielke, der er CEO i Scanenergi.

“Scanenergi har udviklet sig godt under det nuværende ejerskab. Vi ser nu frem til at blive en del af NRGi, hvilket vil tilføre begge virksomheder stærke kompetencer og mulighed for at tilbyde yderligere services til vores kunder,” siger Jørn Zielke, som tilføjer:

“NRGi har nogle gode visioner og ambitioner om at deltage i den grønne omstilling. Scanenergi har den samme ambition, og NRGi’s ejerskab af Scanenergi giver nogle interessante muligheder for at kunne føre disse ambitioner ud i livet. Det glæder vi os rigtig meget til at komme videre med.” 

Stort potentiale i fremtiden

Hos Scanenergis nuværende ejerkreds, ser man også optimistisk på fremtiden.

Det fortæller Jacob Møller, der er bestyrelsesformand i Scanenergi.

“Scanenergis nuværende ejerkreds har efter grundige overvejelser af egne strategiske prioriteringer besluttet, at tiden var inde til at sælge Scanenergi og lade en ny ejer forløse selskabets – også i fremtiden – store potentiale,” siger Jacob Møller, som også lægger stor vægt på, at det har været vigtigt at finde den helt rigtige ejer til virksomheden.

“Scanenergi’s ejerkreds er overbevist om, at man med NRGi har fundet den helt rigtige ejer til Scanenergi. En ny ejer, der både har en strategisk tilgang og et værdisæt, der matcher Scanenergi virkelig godt.”

Om opkøbet

Når vi forventeligt modtager den endelige godkendelse fra konkurrencemyndighederne, vil overtagelsen vil blive gennemført. 

Læs vores seneste nyheder

Nyheder
Drift Og Vedligeholdelsesplan

Nyt samarbejde skal hjælpe bolig­foreninger med at spare

Det skal være nemmere for andelsboligforeninger at vedligeholde deres bygninger og reducere energiforbruget. Det er målet med et nyt samarbejde mellem os og Nykredit.

22.09.2023

Nrgi Rådgiver Står Sammen Med En Kunde (2)

Energibesparelser bliver mere og mere populære

Svingende elpriser og nye krav til miljørapportering øger efterspørgslen på energibesparende tiltag hos flere af landets virksomheder.

17.08.2023

Betina Haugaard Heron

Netselskabet KONSTANT får ny direktør

Betina Haugaard Heron (52) er tiltrådt som ny direktør for vores netselskab KONSTANT, der er en del af vores samlede koncern.

11.08.2023

Rådgiver Og Kunde På Produktionsvirksomhed

Øget fokus på ESG: Vi lancerer en ny rådgivende afdeling

En ny afdeling skal hjælpe virksomheder med at imødekomme de stigende krav til arbejdet med bæredygtighed og rapportering af indsatsen.

16.08.2023