Ofte stillet spørgsmål

Hvad får jeg med i en energi- og boligplan?

Rådgiver Tjekker Tag4

Når du bestiller en energi- og boligplan

Når man ejer et hus, er der løbende vedligeholdelsesopgaver, man skal være opmærksom på. Men det kan være svært at overskue, hvad der i fremtiden kan blive et problem og hvordan man kan sikre sig den bedste energi-økonomi.

Med et boligeftersyn kommer en byggesagkyndig/energikonsulent forbi og rådgiver dig til eventuelle forbedringer. Rådgiveren giver dig viden om, hvad du bør overveje at gøre for at bevare og muligvis forbedre boligens værdi og komfort og reducere udgifter til varmeregningen

Rådgiveren giver dig altså en prioriteret plan over opgaverne, så du kan sørge for, at dit hus altid er velholdt og i fin stand og har den bedst mulige varmeøkonomi.

En energi- og boligplan kan give det fornødne overblik hos husejere, så de fremadrettet ved, hvordan boligens tilstand er, og hvordan de skal vedligeholde den rigtigt.
Bo Halm Andersen Byggesagkyndig og energikonsulent hos NRGi
Nrgi Rådgiver Sidder Sammen Med Et Ægtepar

Rådgiveren er på din side

En rådgiver, der udfører et eftersyn af din bolig, er på din side. Og det kan være en fordel ifølge Bo Halm Andersen.

”En rådgiver vil kunne lave en reel vurdering af en skades omfang og samtidig lægge en plan for renoveringen, så boligejeren ved, om det er kælderen eller taget, der først trænger til opmærksomhed,” siger Bo Halm Andersen og forklarer, at en rådgiver, der udfører et boligeftersyn, ikke må henvise til specifikke håndværkere og derfor er uvildig.

Samlet rapport om din bolig

Med en energi- og boligplan modtager man også en digital rapport med beskrivelse af rådgivningen, billeddokumentation samt overslag på omkostningerne ved udbedring eller vedligeholdelse.

Og man har samtidig selv mulighed for at tilføje egne informationer som for eksempel farvekoder, kvitteringer og lignende.

Få svar på spørgsmål som fx

  • Er det en god idé at skifte fra gas til varmepumpe?
  • Er min bolig egnet til solceller?
  • Hvornår bør taget udskiftes?
  • Er der begyndende skader, som jeg ikke kender til?
  • Er der kuldebroer i mit hjem?
  • Bør jeg udskifte vinduer eller kan det bedre betale sig at efterisolere?

Du får klare svar og hjælp til at prioritere dine boligprojekter.