Du vælger selv, hvordan du vil betale

Betalingsservice

Du sparer 41 kroner i gebyr per regning i forhold til, betaling via indbetalingskort. Samtidig er du sikker på, at dine regninger bliver betalt til tiden hver gang.

Læs mere om Betalingsservice

MobilePay

Du sparer 49 kroner i betalingsgebyr per regning i forhold til, hvis du modtager din regning med post. Du betaler nemt med et swipe fra den konto, du ønsker.

Læs mere om MobilePay
Brev På Vej

Modtag regninger med post

Foretrækker du at betale i din bank eller netbank, kan du få elregning og indbetalingskort tilsendt med post. Det koster et gebyr på 49 kroner per regning.

Betalingsoplysninger


Betaling af elregning i bank/netbank

Kreditornummer: 83738766

 

International betaling af elregning

BIC/SWIFT: DABADKKK

IBAN-konto: DK 13 3000 4928 0138 47

 

Tilmelding til Betalingsservice

PBS-nummer: 08605181

Debitorgruppenummer: 00001

PBS-kundenummer: Dette nummer er dit kontonummer, som fremgår i øverste højre hjørne af din elregning.

Få reduceret elafgift

Er din bolig elopvarmet, kan du fa reduceret din elafgift, og dermed spare penge på elregningen.

Læs mere om reduceret elafgift

Få udbetalt dit tilgodehavende

Har du penge til gode, så kan du nemt på dem udbetalt.

Få udbetalt tilgodehavende

Aconto – hvad er det for en størrelse?

Når du betaler aconto for din strøm, betaler du forud. Vi kender ikke dit forbrug eller elpriserne frem i tid, så forudbetalingen er baseret på dit forventede forbrug til en forventet pris pr. kWh. Når perioden, du har betalt aconto for, er gået, opgør vi, hvor meget strøm du faktisk har brugt og til hvilken pris. Prisen for dit reelle forbrug modregnes så det beløb, du har betalt forud.

Hvordan vurderer vi dit fremtidige elforbrug?

Dit forventede elforbrug vurderes ud fra dit tidligere forbrug. Vi genberegner dit forventede forbrug hver tredje måned for at sikre, at vi rammer så præcist som muligt. I beregningen tages der også højde for, at elforbruget typisk er højere i vintermånederne end i sommermånederne.

Er du lige blevet kunde hos os, kender vi ikke dit tidligere elforbrug. Derfor vil du på din første regning blive afregnet ud fra et typisk forbrug for din type bolig.

Hvordan afgør vi, hvad kWh-prisen skal være?

For kunder på en elaftale med en variabel pris, der svinger time for time, er kWh-prisen på acontoopkrævningen vores bedste bud på en gennemsnitspris for den kommende periode. Har du en elaftale med en fast kWh-pris for kvartalet, afregnes du ud fra den gældende pris og den forventede pris for det kommende kvartal, hvis acontoperioden dækker over to kalender-kvartaler.

Solceller på mark

Har du solceller installeret?

Så er det værd at orientere sig om reglerne for afregning af elforbrug og elproduktion.

Læs mere om solceller