Job og karriere

Vil du være en del af NRGi?


Tjek vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

W9A2542
NRGi Rådgiver sidder ved et spisebord sammen med et ægtepar

Grøn omstilling er meget mere end ord

Som en af Danmarks største energikoncerner skaber vi klimavenlige løsninger, der kommer hele landet til gode: fra den enkelte husstand, virksomheder i alle størrelser og landets mange institutioner.

Vores vision er at skabe en renere planet og et velfungerende samfund. I dag, og til glæde for de kommende generationer, der tager over efter os.

Det er et stort ansvar, som kræver handling. Og det kræver dygtige og engagerede medarbejdere, der kan løfte opgaven fra vision til virkelighed.

Vil du være en del af holdet, der forvandler ord til handling? Og hvor dit arbejde giver mening for dig og hele landet?

Så kunne NRGi måske være noget for dig.

Se ledige stillinger
NRGi medarbejdere set gennem en glasrude

En fælles arbejdsplads med plads til den enkelte

Med 235.000 andelsejere er NRGi skabt ud fra idéen om fællesskabets styrke. Vi tror på, at jo mere vi er fælles om, jo mere kan vi opnå.

Og det er sådan, vi arbejder i hverdagen.

For selvom du får en høj grad af selvstændighed i dit job hos os, er du aldrig alene om opgaverne. Du kan altid regne med løbende sparring, en hjælpende hånd og en åben og ærlig dialog - fra dine nærmeste kolleger og leder til resten af NRGi.

Vi ved, at når du udvikler dig, vokser vi som virksomhed. Og vi bliver et stærkere fællesskab. Det er vores ansvar - og fornøjelse - at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og få den karriere, du drømmer om.

Fra første dag på jobbet til du engang forlader arbejdsmarkedet.

NRGi sidder ved sin computer og arbejder

Forskellighed er en styrke

Hos os er der plads til alle. Uanset faglige kompetencer, alder, køn og etnicitet. Og uanset, om du er nyuddannet, rutineret seniorprofil eller midt imellem.

Grøn plantevæg i NRGi's hovedkontor

Grønne tiltag i det daglige

Vi arbejder ikke kun på at gøre Danmark grønnere, men også din arbejdsdag.

  • Vi anvender klimavenlig strøm fra danske vindmøller og solcelleanlæg på vores kontorer.
  • Vi vil også etablere ladestandere ved alle vores lokationer, så du nemt kan lade din el- eller hybridbil, når du er på job.
  • Og vi går efter at vores kontorartikler bliver lavet af genbrugsmaterialer.

Vi har også etableret et areal med biodiversitet ved vores hovedkontor.

Og i byer med GreenMobility, kan du sætte dig bag rattet i en af deres elbiler og køre grønt - eksempelvis, hvis du har et møde ude i byen. 

NRGi Rådgiver hjælper en kunde

Kvikke hoveder og kompetente hænder

Uanset om du trives bedst på kontoret, ude i marken eller på besøg hos en af vores mange kunder, har vi brug for dine kompetencer. 

Vi har nemlig brug for specialisterne, som kan deres fag til fingerspidserne og elsker at nørde i alt det nyeste inden for deres område.

Og vi har behov for generalisterne, som kan forene det hele på tværs af hele NRGi og se værdiskabelse i det, vi laver fra den første idé til den endelige udførelse.  

Det er netop denne kombination af kompetencer og tværfagligt samarbejde, der gør os i stand til at skabe de store og små løsninger, der vil bidrage til et velfungerende samfund og en renere planet – i dag, og til de generationer, der engang skal tage over efter os.

Se ledige stillinger
NRGi vindmøllemodel på et bord

100 års rutine og stadig innovative

Vidste du, at vi skal være med til at bygge EU's største geotermiske anlæg? Og at vi gør bygninger intelligente, så de automatisk sparer på energien? Eller dagligt sørger for at 93.000 boliger kan få strøm fra vores vindmøller og solceller?

Det er blot nogle af de innovative projekter, vi arbejder på her i NRGi.

For selvom vi har eksisteret siden 1917, er vi fortsat helt i front, når det kommer til den teknologiske udvikling inden for vedvarende energi og den grønne omstilling.

Vil du være med til at skabe nye, teknologiske og grønne løsninger?

Se ledige stillinger