Ofte stillet spørgsmål

Boligkøbet skal gå hurtigt - hvor hurtigt kan I komme ud?

Boligsalg2

Fra usikkerhed til underskrift

At købe bolig er en af de største beslutninger i vores liv. Derfor er det kun naturligt, at vi stiller mange spørgsmål, når vi har fundet drømmeboligen. 

For er alt, som det skal være? Skal taget snart skiftes? I så fald til hvad og til hvilken pris? Kan du bygge om, ud eller til din bolig? 

Når du bestiller køberrådgivning har du mulighed for at skrive et ønsket tidspunkt for rådgivningen i din ordre. Og hvis du er usikker på om vi kan komme inden for den ønskede korte varsel, kan du altid ringe til os - så finder vi en løsning.

Kontakt os
NRGi Rådgiver står på en stige og taler med et ungt, ægtepar

Sådan foregår din køberrådgivning

Få klar besked om tilstanden på din udvalgte drømmebolig. Vi gennemgår boligen fra top til bund, så du får vished, inden du skriver under. 

  1. Sammen med dig gennemgår vi din udvalgte bolig og undersøger den for skader, fejl og mangler 
  2. Vi gennemgår tilstandsrapporten sammen med dig, så du ikke er i tvivl om, hvad der rent faktisk står i den, og hvad eventuelle anmærkninger betyder 
  3. Vi gennemgår også husets energimærke og vurderer, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig at få lavet
  4. Du får også et prisestimat på, hvad det vil koste at udbedre eventuelle skader, fejl og mangler
  5. Til sidst får du én samlet køberrådgivningsrapport, hvor vi har fotodokumenteret og beskrevet skader, fejl og andre forhold, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at købe boligen

 

Bestil Køberrådgivning