Artikel

Det kan din NRGi Rådgiver hjælpe dig med


Skal du købe, sælge, bygge eller renovere? Så er det god idé at få hjælp fra fagekspert. Her fortæller vi mere om, hvordan NRGi kan hjælpe dig.

Det Kan Din Nrgi Rådgiver Hjælpe Dig Med

Når du skal sælge dit hus

En byggesagkyndig fra NRGi kan udarbejde en tilstandsrapport på dit hus, hvis det skal sælges.

Tilstandsrapporten er en grundig beskrivelse af husets tilstand, og den gives efterfølgende til potentielle købere.

Den byggesagkyndiges opgave er at gennemgå huset. Derefter udarbejder den byggesagkyndige en rapport med en beskrivelse af, hvor alvorlige skaderne er.

Derudover er det også lovpligtigt at få lavet en vurdering af bygningens energimæssige tilstand – energimærkning. Dette kan din byggesagkyndige også hjælpe med – ofte i samme forbindelse.

Når du får foretaget en førsynsrapport

Førsynsrapporten er en slags forhåndsvisning af boligens tilstand, inden den endelige og gældende tilstandsrapport laves.

Ved en førsynsrapport hjælper din rådgiver dig med at få overblik over de skader og forhold, der vil ende i tilstandsrapporten.

Førsynsrapporten giver dig efterfølgende mulighed for at udbedre skaderne, inden den endelige rapport skrives og overrækkes til potentielle købere.

Rådgiveren vil sammen med dig gennemgå huset med fokus på skaderne. Herefter vil rådgiveren komme med inputs til, hvad du evt. kan forbedre – og hvordan du skal gøre det.

NRGi Rådgiver taler med en familie

Når du skal købe bolig

Her hjælper din køberrådgiver dig med at få ro i maven, inden du køber drømmehuset.

Hvis du er i tvivl om, hvordan tilstanden er på det hus, du ønsker at købe, gennemgår rådgiveren boligen sammen med dig, så du kan danne dig et overblik over tilstanden.

Du får altså rådgiverens vurdering af de enkelte skader – og hvor meget det vil koste at udbedre dem.

Der er med andre ord flere fordele ved at alliere dig med en køberrådgiver, uanset om du er førstegangskøber eller har købt hus før. 8 gode råd til førstegangskøbere | Det skal du overveje, inden dit første boligkøb

Køberrådgivning

Når du bestiller en energi- og boligplan

Når man ejer et hus, er der løbende vedligeholdelsesopgaver, man skal være opmærksom på. Men det kan være svært at overskue, hvad der i fremtiden kan blive et problem og hvordan man kan sikre sig den bedste energi-økonomi.

Med et boligeftersyn kommer en byggesagkyndig/energikonsulent forbi og rådgiver dig til eventuelle forbedringer. Rådgiveren giver dig viden om, hvad du bør overveje at gøre for at bevare og muligvis forbedre boligens værdi og komfort og reducere udgifter til varmeregningen

Rådgiveren giver dig altså en prioriteret plan over opgaverne, så du kan sørge for, at dit hus altid er velholdt og i fin stand og har den bedst mulige varmeøkonomi.

Læs mere om Energi- og boligplan

Vil du læse mere?

Valg Af Byggegrund – Syv Ting Du Skal Være Opmærksom På (1)

Guide: Husk disse 5 ting, inden du køber drømmehuset

Du har fundet drømmeboligen. Æstetik, beliggenhed og stand går op i en højere enhed. Men inden du skriver under på drømmeboligen, har vi 5 punkter, du altid skal huske at tjekke.

21.08.2020

Guide Få Dit Hus Klar Til Foråret 3

Kom nemmere gennem hussalget med en førsynsrapport

Er du nervøs over at sælge din bolig? Med en førsynsrapport kan du komme eventuelle overraskelser i tilstandsrapporten i forkøbet og ovenikøbet få mulighed for at udbedre skaderne.

31.07.2019

Klar Til Salg Pakke

Er drømmeboligen også et drømmekøb i virkeligheden?

Du har fundet boligen, der giver dig den helt rigtige mavefornemmelse, men alligevel er du tøvende med at tage sidste skridt og underskrive købskontrakten. For er alt, som det skal være?

14.06.2019

Kom Nemmere Gennem Hussalget Med En Førsynsrapport

Derfor er det vigtigt at du kender boligens energimærke

Under halvdelen af danskere kender energimærket på deres bolig. Og det er en skam. Der kan nemlig være fordele ved at kende sit energimærke, uanset om du skal sælge, købe eller blive boende.

10.07.2020