Hent den gratis app her!

Download i Google Play

Download i App Store

Husk at bruge registreringskoden NRGi, når du opretter din profil i app'en.

6 gode grunde til at hente app'en

Spar 5-10% på omkostningen til opladningen af din elbil

Få en kontant kabelrabat ved at lade op med app’en

Start automatisk opladningen, når det er grønnest eller billigst

Find tryghed i at bilen altid er opladt til en bestemt ”sikkerhedsdistance”

Oplad din elbil hurtigst muligt med manuel mode

Følg opladningen af din bil direkte i app’en

Få kabelrabat med Big Battery

Lader du din elbil op med NRGi True Energy app'en, har vi mulighed for at tænde og slukke for opladningen, så det giver mest mulig værdi for dig - men også for elnettet. Ved at tænde for opladningen af de elbiler, der lader op via app'en, når der er lav efterspørgsel på el, er vi med til at reducere udsvingene i efterspørgslen sammen med Energinet. Det kommer også dig til gode, da de penge, som Energinet betaler for denne regulering, deles mellem brugerne af app’en via en rabat på din elregning. Vi kalder det kabelrabat.

Så ikke nok med at NRGi True Energy app kan spare dig penge på din opladning. Den kan også give dig en ekstra kontant rabat, som du kan følge direkte i app'en.

Eksempel på en kabelrabat
Ellen kører i sin elbil hver dag og bruger i gennemsnit 17 kWh strøm dagligt, hvilket svarer til, at hun kører 25.000 km om året i sin elbil. Når Ellen kommer hjem, sætter hun altid sin bil til at lade op via app'en. Ellen vil som minimum deltage i Big Battery hver anden nat mellem kl. 00:00 og 04:00, og hun kan derfor se frem til en årlig kabelrabat på 400 kr.*

*Dette er blot et eksempel. Vi kan ikke garantere, at alle vil opnå denne kabelrabat.