Lav selvrisiko hos GreenMobility gennem NRGi

Som NRGi kunde får du en selvrisiko på kun 500 kr. ved GreenMobility. Så hvis uheldet skulle være ude, og bilen bliver beskadiget, så er du bedre dækket ind.

 

*) For at være berettiget til en selvrisiko på 500 kroner kræver det, at du er tilmeldt som NRGi-kunde, og at du står registreret som kunde under behandlingen af den sag, hvor selvrisikoen skal dække. Standardselvrisiko ved GreenMobility er på 5.000 kr.

 

Vælg vores grønneste produkt

 

Vi har forudvalgt vores grønneste produkt, Bevar-Mig-El, til dig her på siden, men du kan også vælge et af vores andre elprodukter og stadig opnå den lave selvrisiko ved GreenMobility.

 

Udfyld blot formularen her på siden - så gør vi alt det praktiske.

 

Tilmeld dig her

Påkrævet Fejl i navn (skal rumme fornavn og efternavn)
Påkrævet
  • {{ item.addressAsString }}
Påkrævet

CPR-nr.

Fra 1. april 2016 er det blevet et lovkrav for elleverandører, at vi skal bruge dit CPR-nummer for at kunne levere strøm til dig. Vi krypterer CPR-nummeret, og videregiver det ikke til andre.

Påkrævet Ugyldig email
Påkrævet Skal indeholde 8 cifre
Fjern
Påkrævet
Påkrævet

Samtykke til brug af personoplysninger

Jeg giver hermed samtykke til, at NRGi Elsalg A/S indsamler, anvender og opbevarer mit CPR-nr., samt evt. særlige personoplysninger, jeg måtte oplyse i kommentarfeltet, til brug for indgåelse, løbende behandling og ajourføring af mit kundeforhold hos NRGi Elsalg A/S. Formålet er at sikre identifikation samt i øvrigt sikre nødvendig behandling af mit kundeforhold. Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om NRGi Elsalg A/S´ behandling af mine personoplysninger ved at have læst virksomhedens Persondatapolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til NRGi Elsalg A/S her. Jeg er bekendt med, at tilbagetrækning af mit samtykke kan medføre, at NRGi Elsalg A/S ikke længere kan levere sin ydelse til mig.

Påkrævet

Godkendelse af leveringsbetingelser

Jeg accepterer de gældende leveringsbetingelser.

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

{{ state.message }}