Få nedsat din elafgift

Alle elkunder betaler en elafgift til staten. Du kan få nedsat din elafgift, hvis din bolig er

en helårsbolig, der er

registreret som elopvarmet både i Bygnings- og Boligregistret (BBR) og hos dit elselskab.

DET SPARER DU

Hvis du opfylder kravene, kan du pr. 1. maj 2018 spare 82,13 øre pr. kWh for det, du bruger mere end 4.000 kWh om året. En elopvarmet husstand bruger i gennemsnit 15.000 kWh til opvarmning, hvilket giver en gennemsnitlig besparelse på cirka 9.000 kroner om året med nedsat elafgift.

SÅDAN FÅR DU NEDSAT DIN ELAFGIFT

Er din bolig registreret som elopvarmet i BBR?
Hvis din bolig allerede er registreret i Bygnings- og Boligregisteret (BBR) som elopvarmet, skal du kontakte os på 7011 4500 eller skrive til os her. Så registrerer vi din bolig som elopvarmet, og du vil fremover kunne se den lavere elafgift på dine elregninger.


Er din bolig endnu ikke registreret som elopvarmet i BBR?
Er din bolig elopvarmet, men er det endnu ikke registreret hos BBR, skal du kontakte din kommune, fx via Kontakt din kommune på www.bbr.dk


Er du i tvivl, om din bolig er registreret som elopvarmet hos BBR, kan du tjekke din adresse på www.ois.dk

Når dine oplysninger er ændret i BBR, skal du kontakte os på 7011 4500 eller skrive til os her. Så registrerer vi din bolig som elopvarmet, og du vil kunne se den lavere elafgift på dine elregninger.

FÅR DU NEDSAT DIN AFGIFT, MEN OPFYLDER IKKE KRAVENE?

Hvis du får nedsat din afgift, men ikke længere opfylder kravene, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt på 7011 4500 eller skriv til os her