Ofte stillet spørgsmål

Hvordan fungerer smart opladning?

NRGi Opladning app skærm

NRGi Opladning gør opladning nemt

NRGi Opladning app’en sørger for, at du udnytter din ladeboks på den smartest mulige måde. Det vil sige, at den oplader både økonomisk og klimavenligt.

  • Du kan lade smart op. Det vil sige, at du kan lade bilen automatisk op, når der er en stor andel grøn strøm i elnettet eller, når prisen på strøm er lav. Vælg dine præferencer, så sørger app’en for at oplade din bil på de rette tidspunkter.
  • Du kan registrere din ladeboks som offentlig tilgængelig i app’en. Det betyder, at andre elbilister kan lade op på din boks. Du fastsætter selv prisen, og betalingen foregår gnidningsfrit gennem NRGi Opladning app’en.
  • Du kan få refusion for dit elforbrug til opladning direkte i app'en efter hver opladning.

Lyder det kompliceret? Det er det overhovedet ikke. NRGi Opladning er digital, og alt håndteres gennem appen. Det betyder ingen ekstra frustrationer, kun ekstra værdi for dig som elbilist.

Opladning på farten

Med NRGi Opladning app'en kan du lade op ved alle offentlige ladestandere i Danmark og over 500.000 ladestandere på tværs af Europa.

Udviklet af elbilister

NRGi Opladning er den komplette løsning til elbilister med egen ladeboks. App’en er udviklet af elbilister, der selv har oplevet de mange frustrationer, der kan være i forbindelse med opladning og manglende lademuligheder.

Zaptec Go ladeboks og kvindehånd

Lille og effektiv ladeboks

Tag et kig på vores lille og effektive ladeboks Zaptec Go. Med boksen følger en grøn elaftale, så du sikrer, at dit elforbrug er dækket af grøn strøm.

Hvad koster det at lade op?

Prisen for at køre elbil kan variere meget afhængig af elprisen. Men vi har lavet tre regneeksempler, som kan give dig en indikation af, hvad din udgift bliver.

Se, hvad det koster at lade op