Bestil en ladeboks til din Mercedes-Benz

Installatør sætter ladeboks op

Mercedes-Benz står bag en række elbiler og plug-in hybridbiler, som du enten kan oplade ved offentlige ladestandere eller med en ladeboks derhjemme.

Der er flere gode grunde til, at det er en god idé at installere en ladeboks til din Mercedes-Benz derhjemme, og dem kan du blive klogere på her på siden. Og vi tilbyder selvfølgelig også en samlet ladeløsning, så du kan komme godt i gang med at oplade din bil derhjemme.

Bestil en ladeboks til din Mercedes-Benz

Oplad din Mercedes-Benz med din egen ladeboks

Der er flere måder, du kan oplade din Mercedes-Benz på, og én af dem er at gøre det derhjemme. At have en ladeboks installeret hjemme i garagen eller indkørslen er en smart og effektiv måde at oplade din Mercedes-Benz på, for når bilen alligevel holder parkeret, så kan du med fordel udnytte tiden til at oplade den.

Faktisk er der flere gode grunde til, hvorfor det er en god idé at oplade din Mercedes-Benz med en ladeboks derhjemme:

  • Du kan oplade bilen, når det passer dig, mens din bil alligevel holder i indkørslen eller garagen.
  • Det er bekvemt, trygt og sikkert, og med en ladeboks til din Mercedes-Benz er din bil altid klar med fornyet energi, så du får maksimal bevægelsesfrihed. 
  • Bestem selv, hvornår du gerne vil lade din elbil eller plug-in hybridbil, og tilpas tidspunktet for din opladning til, hvornår prisen på strøm er lavest, så du kan få den billigst mulige opladning. Dette er selvfølgelig kun muligt at høste fordelen af, hvis du har en elaftale med en variabel pris. 
  • Du slipper for at lede efter en ledig offentlig ladestander og bruge tid på at vente på et opladet batteri.

Der er altså flere fordele ved at oplade din elbil derhjemme, og med en ladeboks i garagen er du altid sikret en fuldt opladet bil, der er klar til at tage dig, hvor end du skal hen.

Mand holder ladekabel til elbil

Bestil en ladeboks til din Mercedes-Benz hos os

Mangler du en ladeboks til din elbil eller plug-in hybridbil fra Mercedes-Benz? Vi tilbyder en samlet ladeløsning, der gør det nemt og bekvemt for dig at komme i gang med at oplade din bil derhjemme.

Du bestemmer selv, om du vil købe eller leje din nye ladeboks, og vi udskifter også gerne din gamle ladeboks, hvis du har behov for det. Vi er med hele vejen – lige fra bestilling til installation og efterfølgende service. Med vores samlede ladeløsning får du, foruden en Zaptec Go ladeboks:

Vores Zaptec Go ladeboks passer med alle typer elbiler og plug-in hybridbiler, og derfor passer den også til din Mercedes-Benz – uanset hvilken model du har.

Brug en offentlig ladestander til din Mercedes-Benz

Selvom det er praktisk at have installeret en ladeboks til din Mercedes-Benz derhjemme, så er det ikke altid nok. Du har derfor også mulighed for at benytte dig af de mange offentlige ladestandere. Med det voksende netværk af offentlige ladestationer er det nemlig blevet meget lettere at oplade din bil, når du er på farten. Og det gælder, uanset om du befinder dig i byen, ved storcentret eller på motorvejen.

En af de helt store fordele ved at bruge offentlige ladestandere i stedet for en ladeboks derhjemme til din Mercedes-Benz er, at du kan foretage en hurtig- eller lynladning. Det betyder, at du kan få din bil opladet på kort tid, så du hurtigt kan komme videre. Ved du, hvor lang tid det tager at lade en elbil op? Få svaret her.

Tjenester fra forskellige operatører, heriblandt vores app NRGi Opladning, kan hjælpe dig med at vise den nærmeste ledige ladestander og dens opladningshastighed. Og din Mercedes-Benz kommer også med en integreret funktion, der viser dig den nærmeste ladestander.

Læs om dine lademuligheder

Få personlig rådgivning

Har du spørgsmål til vores ladeløsning, sidder vores dygtige kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os