Billig opladning af din elbil


Er du i tvivl om, hvilken ladeløsning der kan give dig en billig opladning af din elbil? Det kan vi godt forstå, for der er flere muligheder, når det kommer til at lade. Her på siden ser vi nærmere på det der med økonomien, og vi giver dig også svaret på, hvilken type ladeløsning der bedst kan betale sig for dig.

MVI 7319.MP4.16 33 34 08.Still002

Få en billig opladning af din elbil med en ladeboks

Når du skal oplade din elbil, kan du gøre det på flere forskellige måder. Du kan vælge at lade ved de mange offentlige ladestandere, men du kan også vælge at få installeret en ladeboks derhjemme. Og faktisk er det også ladeboksen hjemme i indkørslen eller garagen, der kan give dig en billig opladning af din elbil. Det er der flere forskellige årsager til:

1) Lavere elpriser

Når du oplader din elbil derhjemme, betaler du som regel en lavere pris for strømmen, end du gør, hvis du bruger offentlige ladestandere. Det skyldes, at offentlige ladestandere ofte har en højere pris per kWh. Det er blandt andet for at dække drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Og det er bare en af årsagerne til, at du får en billig opladning af din elbil, hvis du vælger at lade derhjemme.

2) Fuld kontrol over opladningstidspunktet

Endnu en årsag til, at du kan foretage en billig opladning af din elbil med en ladeboks derhjemme er, at du kan vælge at oplade din elbil, når elpriserne er lavest. Det kan eksempelvis være om natten, mens bilen alligevel holder i garagen eller i weekenden, hvor der generelt er en lavere efterspørgsel på strøm. Og en opladning på det helt rette tidspunkt kan give dig en billig opladning af din elbil.

3) Mulighed for refusion af elafgiften

Hvis du installerer en ladeboks derhjemme, har du også mulighed for at søge om refusion af elafgiften, hvis du har en serviceaftale. Og det er endnu en faktor, der kan gøre det endnu billigere at oplade din elbil derhjemme sammenlignet med at bruge offentlige ladestandere. Læs mere om ladebokse med refusion her.

4) Smarte ladeboksfunktioner

Det særligt smarte ved at oplade med en ladeboks derhjemme er, at mange ladebokse tit er udstyret med smarte funktioner, der kan optimere opladningen af din elbil – enten via selve boksen eller en tilknyttet app. Og det kan være med til at give dig en så billig opladning af din elbil som muligt.

5) Udnyttelse af grøn energi

Faktisk kan du også få en billig opladning af din elbil, hvis du har solceller eller andre former for vedvarende energikilder installeret derhjemme. Så kan du nemlig udnytte energien og bruge den til at oplade din elbil, og det kan gøre din opladning endnu billigere og ikke mindst mere miljøvenlig.

Læs mere om solceller og elbiler her.

Der er altså flere gode grunde til at overveje at installere en ladeboks derhjemme fremfor at benytte offentlig opladning, når det kommer til billig opladning af din elbil. Og foruden de forskellige økonomiske fordele ved at oplade elbilen derhjemme, er det også væsentligt at huske på, at det jo er en anelse mere bekvemt og fleksibelt. Du slipper nemlig for at være afhængig af offentlige ladestandere.

Information

Hvad koster det at lade en elbil op?

Vi har lavet en beregning, der giver dig en indikation om, hvad du kan forvente af udgifter til dit elforbrug.

NRGI Ladestandere 12.09.23 8781

Bestil en ladeboks hjem til dig

Hvis du er på udkig efter en ladeløsning, der kan give dig en billig opladning af din elbil, så bør du rette blikket mod en ladeboks. Vi tilbyder en samlet ladeløsning til dig, der har en elbil, så du let kan komme i gang med at oplade din elbil derhjemme. Og vi hjælper dig med alt fra bestilling til installation, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de mange fordele ved din nye ladeboks. 

Med en samlet ladeløsning får du:

  • En Zaptec Go ladeboks
  • Adgang til smart opladning via app'en NRGi Opladning
  • Elaftalen NRGi Time med en variabel pris, der giver dig mulighed for at lade, når strømmen er billigst
Bestil din nye ladeboks
Bil

Har du en plug-in hybridbil?

Så kan du blive klogere på, hvordan du opnår den billigste opladning her.

Nrgi Opladningsapp

Brug NRGi Opladning til billig opladning af din elbil

Vidste du, at vores app NRGi Opladning kan hjælpe dig med at få en billig opladning af din elbil? App’en sørger nemlig for, at du udnytter din ladeboks på den smartest mulige måde, hvis du vælger at oplade derhjemme. Det vil sige, at du kan vælge at lade bilen automatisk op, når elprisen er lavest. Alt du skal gøre er bare at vælge dine præferencer, og så sørger app’en for at oplade din elbil på de rette tidspunkter. 

Ikke nok med det, så kan NRGi Opladning også hjælpe dig med at få udbetalt refusion for dit elforbrug til opladning – helt automatisk. Det foregår nemlig direkte i app’en, og det sker efter hver eneste opladning.

NRGi Opladning kan altså hjælpe dig med at lave en billig opladning af din elbil på flere forskellige måder.

Læs mere om smart opladning med NRGi Opladning

Brug solceller til at oplade din elbil

Overvejer du at bruge strømmen fra dine solceller til at oplade din elbil? Så læs med her.

Læs om solceller og elbil
Mønter der stables

Hvor lang tid tager det at lade en elbil?

Ladetiden kommer an på en række faktorer. Bliv klogere på det der med opladningstid.

Læs mere om ladetid

KONTAKT OS

Hvis du sidder inde med flere spørgsmål om vores ladeløsning, så er vi klar til at hjælpe dig. Det er helt uforpligtende.

Kontakt os her