Få den billigste opladning af din plug-in hybridbil


Er du i tvivl om, hvilken ladeløsning der kan give dig den billigste opladning af din plug-in hybridbil? Her på siden har vi samlet alt, du skal vide om, hvilken ladeløsning der bedst kan betale sig, og vi guider dig gennem de mange fordele, der er ved at lade op med din egen ladeboks derhjemme.

Kvinde Ved Ladestander

Her får du den billigste opladning af din plug-in hybridbil

For at få mest muligt ud af din plug-in hybridbil er det væsentligt at vide, hvordan du kan få den billigste opladning. Der er nemlig flere forskellige ladeløsninger, du kan gøre brug af, når du skal oplade din plug-in hybridbil. Du kan vælge at bruge offentlige ladestandere, men du kan også vælge at oplade med en ladeboks hjemme i garagen eller indkørslen. Og faktisk kan du typisk opnå den billigste opladning af din plug-in hybridbil ved at lade op derhjemme.

Det er der flere grunde til:

1) Lavere elpriser:

En af årsagerne er, at du typisk betaler en lavere strømpris ved at lade derhjemme. Det skyldes, at du kan drage fordel af din egen elaftale, og at du ikke bliver mødt med ekstra gebyrer fra offentlige ladestandere. Og det er bare en af de mange årsager til, at du typisk kan opnå den billigste opladning af din plug-in hybridbil ved at lade derhjemme.

2) Du vælger ladetidspunktet:

Når du lader din plug-in hybridbil derhjemme, så har du fuld kontrol over, hvornår opladningen skal foregå. Det betyder, at du kan planlægge opladningen, så den sker på tidspunkter, hvor elprisen er lavest – eksempelvis om natten eller i weekenden. Og fleksibiliteten ved ladetidspunktet er derfor endnu en årsag til, at du kan få den billigste opladning af din plug-in hybridbil ved at lade med en ladeboks derhjemme.

3) Mulighed for refusion:

Udover at du frit kan tilpasse ladetidspunktet til den billigste elpris, når du bruger en ladeboks derhjemme, så har du også mulighed for at få refusion for elafgiften. Og denne mulighed bidrager også til, at du kan opnå den billigste opladning af din plug-in hybridbil, hvis du vælger at lade hjemme. Bliv klogere på refusion her.

4) Smarte ladefunktioner:

Mange ladebokse kommer ofte med smarte funktioner, der kan hjælpe dig med at optimere din opladning og spare dig for penge – enten via selve boksen eller en særskilt app. Og de smarte ladefunktioner muliggør blandt andet, at du har mulighed for at planlægge opladningen, så den automatisk sker på tidspunkter, hvor strømmen er billig. 

Der er altså en række årsager, der gør, at du kan få den billigste opladning af din plug-in hybridbil, hvis du vælger at lade med en ladeboks derhjemme. Og foruden de økonomiske fordele ved at have en ladeboks installeret hjemme i garagen eller indkørslen, så er det også en bekvem løsning, der giver dig en stor grad af fleksibilitet.

Support

Har du brug for hjælp?

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe med ethvert spørgsmål, du måtte brænde inde med.

NRGi Zaptec Go ladeboks

Mangler du en ladeboks til din plug-in hybridbil?

Hvis du er på udkig efter en ladeboks til din plug-in hybridbil, tilbyder vi en samlet ladeløsning til dig. Du får en sikker og enkel ladeboks, der hurtigt oplader alle el- og hybridbiler. Den hedder Zaptec Go. Foruden ladeboksen får du med en samlet ladeløsning:

  • Standardinstallation
  • Adgang til smart opladning med NRGi Opladning
  • Elaftalen NRGi Time med en variabel pris
Bestil din nye ladeboks til din plug-in hybridbil

NRGi Opladning hjælper dig til billig opladning af din plug-in hybridbil 

Hvis du køber en samlet ladeløsning hos os, så får du også adgang til smart opladning via vores app NRGi Opladning, som kan hjælpe dig med at opnå den billigste opladning af din plug-in hybridbil. Faktisk kan app’en hjælpe dig på flere forskellige måder. Den kan nemlig sørge for, at:

    1. Du kan lade din plug-in hybridbil automatisk op, når prisen på strøm er lav
    2. Du kan få automatisk refusion for dit elforbrug til opladningen 
Læs mere om NRGi Opladning
Ikon med strøm

Ladeboks til en plug-in hybridbil

Vi tilbyder en samlet ladeløsning til dig, der har en plug-in hybridbil. Bliv klogere på alt, du skal vide, om din plug-in hybridbil med en ladeboks.

Læs mere om ladeboks til hybridbil
Ikon med I

Hvad koster det at oplade en plug-in hybridbil?

Bliv klogere på prisen på opladning af din plug-in hybridbil - enten med en ladeboks derhjemme eller offentlige ladestandere.

Læs mere om prisen på opladning