Lad din elbil op med en ladeboks på 11 kW


Er du i tvivl om, hvilken effekt din ladeboks bør have? Så er du landet det rette sted. En ladeboks på 11 kW er nemlig blandt de mest populære ladeløsninger, og det er der flere årsager til. Her på siden har vi samlet alt, du skal vide om denne type ladeboks.

En ladeboks på 11 kW: Vælg den rette effekt til din elbil

Hvis du har en elbil eller overvejer at anskaffe dig en, så skal du også tage stilling til, hvilken slags ladeboks der passer til dine behov, og ikke mindst hvilken effekt ladeboksen skal have.

Der er mange ladebokse med forskellige antal kW tilgængelige på markedet – helt fra 3,7 til 22 kW. Og her kommer en ladeboks på 11 kW ind i billedet. En ladeboks på 11 kW er især kendetegnet ved følgende:

  • Den har en maksimal opladningskapacitet på 11 kW
  • Den kræver en 3-faset installation for at kunne oplade

Det er en af de mest populære løsninger, når det kommer til ladere. Ladeboksen har nemlig en forholdsvis hurtig opladningstid, og den er kraftfuld nok til at kunne lade bilen over natten, eller mens du er på arbejde. Da dette ofte er tilstrækkeligt og passer til mange kørselsmønstre, er en 11 kW-ladeboks den mest optimale løsning for de fleste elbilejere.

Batteri

Oplad med en hurtig ladeboks- eller stander

Hvis du kører elbil, er det praktisk at have adgang til en hurtig og effektiv opladning.

DSC 5177

Sådan er ladetiden med en ladeboks på 11 kW

Der findes ladebokse med forskellige antal kW, og jo højere effekt, jo hurtigere er opladningstiden af din elbil også. En ladeboks på 11 kW har en forholdsvis kort opladningstid. Men hvor hurtigt kan elbilen lade op med en 11 kW-ladeboks? Faktisk kan vi ikke give dig et entydigt svar på spørgsmålet. Foruden ladeboksens effekt afhænger ladetiden nemlig også af: 

  • Hvilket ladekabel du bruger
  • Din elbils opladningseffekt 
  • Batteristørrelsen på din elbil 

Husk dog, at selvom opladningstiden kan variere, så er en ladeboks på 11 kW en optimal ladeløsning for de fleste elbilejere. 

 

Ladestander

Ladeboks uden abonnement

Vi tilbyder en samlet ladeløsning til dig, der blot ønsker at betale for den mængde strøm, du bruger til at oplade din elbil.

Prøv en Zaptec Go ladeboks

Hvis en ladeboks på 11 kW også lyder som en god løsning for dig, så bør du tage et kig på vores Zaptec Go ladeboks. Den installerer vi nemlig som standard med en ladeeffekt på 11 kW – fordelt på tre faser. Som en del af den samlede ladeløsning får du foruden selve ladeboksen også:

  • Standardinstallation 
  • Adgang til smart opladning via NRGi Opladning
  • Den variable elaftale NRGi Time med grøn strøm fra danske vindmøller

Vi tilbyder altså én samlet pakke med både ladeboks, installation og elaftale, og vi går ikke, før du er helt tryg ved din nye ladeboks. 

Se alle tekniske specifikationer på Zaptec Go

Smart opladning med NRGi Opladning

Med vores app NRGi Opladning kan du lade din bil op, når det er billigst eller grønnest.

Læs mere om NRGi Opladning

Ladekabel til din elbil

Vi har samlet alt, du skal vide om ladekabel, så du let kan komme i gang med at lade.

Læs mere om ladekabel til elbil

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores ladeløsning, ringer vi dig gerne op. Det er helt uforpligtende, og vores rådgivere er dygtige til at rådgive ud fra dine behov.

Bliv ringet op