Oplad din elbil med en ladeboks uden abonnement

NRGI Ladestandere 12.09.23 8359

Leder du efter en ladeboks uden abonnement?

Så er du landet det rette sted. Vi tilbyder nemlig en samlet ladeløsning til dig, der blot ønsker at betale for den mængde strøm, du bruger til at oplade din elbil.

Her på siden kan du blive klogere på alt, du skal vide om at oplade din elbil uden abonnement, når det kommer til at lade både hjemme og offentligt. 

Bestil en ladeboks uden abonnement

Opladning af elbilen med eller uden abonnement 

Når du skal vælge, hvordan du afregnes for den strøm, du bruger til opladning, skal du tage stilling til, om du vil oplade med abonnement eller uden. Du kan enten:

 1. Leje eller købe en ladeboks med et fast abonnement og fri opladning
 2. Leje eller købe en ladeboks med en serviceaftale og betaling efter forbrug

Selvom de to løsninger umiddelbart kan minde om hinanden, er der alligevel en hel del til forskel.

Der er forskellige fordele ved begge muligheder, og den rette ladeløsning for dig kommer an på dine individuelle behov og præferencer. Og ikke mindst dit kørselsbehov og lademønster.

Her på siden dykker vi ned i, hvordan du kan bruge en ladeboks uden et fast abonnement, men hvor du afregnes efter dit forbrug.

Ladestander

Hvilken effekt bør din ladeboks have?

En 11 kW-ladeboks er den mest optimale løsning for de fleste elbilejere.

Hånd Med Stik Ved Ladeboks

Få din egen ladeboks uden abonnement 

Opladning af elbilen uden et fast abonnement er en oplagt løsning for dig, der ønsker frihed og fleksibilitet, når det kommer til opladning. Faktisk er der flere forskellige fordele ved at få din egen ladeboks uden abonnement:

 1. Du har fri opladning og betaler udelukkende for det, du bruger 
 2. Du får en serviceaftale med flere fordele 
 3. Du har mulighed for at få refunderet elafgiften

Med en ladeboks uden et fast abonnement betaler du blot for den mængde strøm, du bruger, og du undgår dermed faste, høje abonnementomkostninger til din ladeoperatør.

Det betyder altså, at du kan tilpasse opladningen til lige præcis dine specifikke behov. Men du er dog ikke helt overladt til dig selv.

Med en ladeboks uden et abonnement følger nemlig typisk en serviceaftale med en række fordele. Og ved at oplade din elbil uden abonnement har du også mulighed for at få refunderet elafgiften, idet du netop er tilknyttet en serviceaftale hos en ladeoperatør. 

Lad din elbil offentligt uden abonnement

Du kan altså let få en ladeboks derhjemme uden abonnement, men hvad så med offentlighedens ladestandere?

Hvis du også gerne vil gøre brug af de mange offentlige ladestandere men ikke ønsker at binde dig til et fast abonnement, så kan du være helt rolig. Det er nemlig stadig muligt at lade din elbil offentligt uden et fast abonnement. 

Betalingen for at bruge offentlige ladestandere sker på forskellige måder alt efter, hvilken ladeoperatør du bruger. Fællesnævneren for de forskellige muligheder er dog, at du let kan nøjes med at betale for selve strømmen, du bruger til den pågældende opladning. 

Bil

Har du en plug-in hybridbil?

Vi tilbyder en samlet ladeløsning til dig, der har en plug-in hybridbil, for vores ladebokse er designet til både el- og hybridbiler.

Få en ladeboks uden abonnement med Zaptec Go

Vi tilbyder en ladeboks uden abonnement, så du let kan bruge din ladeboks hjemme og blot betale for den mængde strøm, du bruger til ladningen. Udover vores Zaptec Go ladeboks får du også følgende inkluderet i din samlede ladeløsning:

 • Standardinstallation af ladeboksen 
 • Adgang til smart opladning via NRGi Opladning
 • En variabel elaftale, der giver dig mulighed for at lade, når strømmen er grøn og billig
Bestil en ladeboks uden abonnement
DJI 0130.00 00 29 14.Still008 (1)

Fordelene ved en serviceaftale

Hvis du vælger en ladeboks uden abonnement, får du typisk en serviceaftale med i pakken. Og det er også tilfældet, hvis du køber din nye ladeboks her hos os.

Der er flere fordele ved at have en ladeboks, der er tilknyttet en serviceaftale.

Vi tilbyder

 • Garanti på din ladeboks i 2 år
 • Personlig kundeservice 
 • Adgang til Smart Charge
 • Mulighed for at være ‘tankstation’ for andre elbiler 
 • Adgang til 150.000 ladere på tværs af Europa
 • Refusion for dit elforbrug til opladning

Med en ladeboks uden abonnement er du altså ikke overladt til dig selv. Du betaler blot for den strøm, du bruger til opladning, og du får samtidig en række fordele med i pakken, som du frit kan gøre brug af. 

Få refunderet din elafgift 

Hvis du undrer dig over, om du stadig har mulighed for at få refunderet din elafgift, hvis du vælger en ladeboks uden abonnement, så har vi svaret. Det kan du nemlig godt. 

Refusionen kræver faktisk, at du netop har en serviceaftale tilknyttet din ladeboks. Hos os sker tilbagebetalingsprocessen gennem vores app NRGi Opladning. Og når der først er styr på godtgørelsen, er det din ladeoperatør, der står for at tilbagebetale afgiften til dig.

Ladeboks med refusion

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til vores ladeløsning, inden du bestiller, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig gennem en uforpligtende samtale.

Bliv ringet op