Leasing af ladeboksen til din elbil


Hvis du skal have installeret en ladeboks til din elbil derhjemme, skal du blandt andet tage stilling til, om du skal lease eller købe selve ladeboksen.

Ladeboks Kvinde

Køb eller lease din egen ladeboks 

Når du skal lade din elbil, kan du både anvende offentlige ladestandere og din egen ladeboks.

Hvis du gerne vil lade din elbil op med en ladeboks hjemme i garagen eller indkørslen, så har du overordnet to muligheder for at få en ladeboks: Du kan enten lease eller købe den.

Leasing af en ladeboks vil sige, at du betaler et fast månedligt abonnement for at benytte ladeboksen, mens køb af en ladeboks indebærer, at du betaler et engangsbeløb og derefter selv ejer ladeboksen.

Begge løsninger har hver deres fordele, og hvilken løsning du skal vælge kommer helt an på dine behov og præferencer. Her på siden dykker vi ned i fordelene ved at lease en ladeboks.

Ladestander

Hvilken effekt skal min ladeboks have?

En ladeboks på 11 kW er blandt de mest populære ladeløsninger, og det er der flere årsager til.

Fordele ved leasing af din ladeboks til elbilen

Der er flere fordele ved at leje din ladeboks, og vi har samlet de væsentligste herunder, så du kan vurdere, om det er en løsning for dig.

✓ Lavere startomkostninger

Hvis du leaser din ladeboks, betyder det, at du betaler et fast månedligt abonnement for din ladeboks. Det gør startomkostningerne mere overskuelige, og du kan let komme i gang med at oplade elbilen. Det kan derfor være en god løsning at leje din ladeboks, hvis du ønsker at sprede udgifterne ud over en længere periode og ikke ønsker at investere et større beløb på én gang.

✓ Mere fleksibilitet

Leasing af din ladeboks gør også, at du opnår en større grad af fleksibilitet, end hvis du køber den. Da der ikke er høje startomkostninger forbundet med at lease, så har du i højere grad mulighed for at udskifte eller opgradere din ladeboks, som du vil.

✓ Professionel installation og service

Hvis du laver en leasingaftale, så vil den ofte inkludere både installation og vedligeholdelse af ladeboksen. Udbyderen sørger altså for løbende at tjekke op på ladeboksen, og det betyder, at du ikke skal bekymre dig om det. At leje kan altså give dig en tryghed i forhold til drift og funktionalitet.

✓ Samme lademuligheder

Det smarte ved leasing af din ladeboks er også, at du opnår præcis de samme lademuligheder, som hvis du selv køber din ladeboks. Du kan frit bestemme, hvornår du oplader bilen, og dermed har du rig mulighed for at lade, når strømmen er billig og grøn. Du vil også opleve samme bevægelsesfrihed. Det er bekvemt og trygt at vide, at din bil altid er klar med fornyet energi – også selvom du lejer din ladeboks.

 

Overvej derfor dine behov og præferencer, når du skal vælge mellem køb eller leasing af din ladeboks. Hvis du ønsker en fleksibel løsning med lavere startomkostninger, kan leasing være det rette valg for dig. Hvis du derimod ønsker at eje din ladeboks og have fuld kontrol, kan det være en god idé at købe din egen ladeboks.

KØB ladeboks


Betal en samlet pris for din ladeløsning, og få fuld kontrol over ladeboksen til din elbil.

Badges Billigere På Sigt

Du får:

 • Installation af Zaptec Go ladeboks
 • Serviceaftale 69 kr./md.
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

8.995 kr.

LEJ ladeboks


Få en fleksibel løsning med lave start­omkostninger og månedligt abonnement.

Badges Lav Startudgift

Du får:

 • Installation af Zaptec Go ladeboks
 • Leje- og serviceaftale 199 kr./md.
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

1 kr.

UDSKIFT ladeboks


Vi udskifter gerne din nuværende ladeboks til elbilen med en ny. Den kan du enten vælge at købe eller leje.

Badges Inkl Nedtagning

Du får:

 • Nedtagning af eksisterende boks og opsætning af Zaptec Go ladeboks
 • Valget mellem at købe eller leje boksen
 • Variabel elpris
 • Elrefusion på 94,63 øre /kWh

Fra

1 kr. Pris afhænger af leje eller køb

Bil

Ladeboks til plug-in hybridbil

Vi tilbyder en samlet ladeløsning til dig, der har en plug-in hybridbil, for vores ladebokse er designet til både el- og hybridbiler.

Refusion af elafgiften

Vidste du, at du stadig kan få refunderet elafgiften på den strøm, du bruger til at oplade, selvom du leaser din ladeboks? En forudsætning for at kunne få refusionen er nemlig, at du har en serviceaftale tilknyttet din ladeboks – uanset om du selv ejer eller lejer din ladeboks.

Tilbagebetealingsprocessen sker nemlig gennem din serviceaftale hos din ladeoperatør. Når der først er styr på godtgørelsen, er det din ladeoperatør, der står for at tilbagebetale afgiften til dig.

Læs mere om ladeboks med refusion
Nrgi Opladningsapp

Få smart opladning ved leasing af din ladeboks

Hvis du vælger at lease din ladeboks gennem os, får du også adgang til smart opladning via vores app NRGi Opladning. Med app’en kan du:

 • Lade op automatisk, når der er en stor andel af grøn strøm i elnettet, eller når strømmen er billigst. Du skal blot vælge dine præferencer, og så sørger app’en for at oplade din bil på de rette tidspunkter.
 • Registrere din ladeboks som offentlig tilgængelig, så alle elbiler kan bruge din ladeboks til at oplade med. Du fastsætter selv prisen, og dermed kan du tjene lidt på at lade andre oplade hjemme hos dig.
 • Få refusion for dit elforbrug til opladning direkte i app’en efter hver opladning. Med app’en kan du selv bestemme, hvornår du vil have din refusion udbetalt, og du kan også selv holde styr på, hvor meget du har tilgode. 

NRGi Opladning gør det altså både smart og bekvemt at oplade din elbil.

Ikon med strøm

Ladekabel til elbilen

Med et ladekabel til din elbil kan du komme i gang med at lade både ude og hjemme, og vi har samlet alt, du skal vide.

Læs mere om ladekabel
Ikon med I

Hurtig ladestander eller ladeboks

Oplad din elbil med en hurtig ladestander eller ladeboks. En hurtig ladestander eller ladeboks gør det fleksibelt at være elbilejer.

KONTAKT OS

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, om leasing af en ladeboks er løsningen for dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Det er helt uforpligtende.

Kontakt os her